Σελίδες

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Όπως τελικά δείχνουν τα γεγονότα, ο Τσίπρας σχεδίασε και πραγματοποίησε το δημοψήφισμα σε συνεννόηση με τους τοκογλύφους! Θέλησε να εμφανιστεί ως πατριώτης που πάει κόντρα στους εκβιασμούς...


των δανειστών, αλλά στην ουσία ήθελε να καταστήσει τον λαό συνένοχο στις αποφάσεις των εγκληματιών της τοκογλυφίας. Όλα τα ΜΜΕ σε συνεργασία με τον διεθνή παράγοντα, με...βολές κατά ριπάς πάσχισαν να κατευθύνουν την ψήφο του λαού προς το NAI! Ο λαός όμως επέδειξε σθένος και απέδειξε ότι δεν είναι ραγιάς.  
Ο Τσίπρας, όταν έλεγε ότι έχω έτοιμη τη συμφωνία ήξερε τι έλεγε. Τα είχε προσυμφωνήσει. Όμως, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το οποίο ο ίδιος ο πρωθυπουργός ήθελε να είναι ΝΑΙ, τον αιφνιδίασε! Έπρεπε να βρει τη...φόρμουλα να μετατρέψει το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ! Με δολιότητα και παρανόμως ο Τσίπρας απευθύνθηκε στους επικεφαλής των υποτελών στους δανειστές κομμάτων, και υπό την προεδρία του άθλιου Παυλόπουλου (έχει δηλώσει ότι δεν δέχεται να είναι Πρόεδρος όπου δεν υπάρχει νόμισμα το ευρώ), προέβησαν σε ...πραξικόπημα. Την ανόθευτη-καθαρή απάντηση του λαού προς τους δανειστές (ΟΧΙ) την μετέτρεψαν σε ΝΑΙ: "Ο λαός δεν θέλει ρήξη με τους δανειστές. Θέλει παραμονή στο ευρώ και μ΄πια καλύτερη συμφωνία"! 
Το έγκλημα/προδοσία Τσίπρα συνεχίστηκε μέχρι την τελική συμφωνία-κόλαφο σε βάρος των Ελλήνων! Αυτοί που έδωσαν το ΟΧΙ στον πρωθυπουργό για να ακυρώσει τα μέτρα των 11 δις που απαιτούσαν οι δανειστές, αυτός έφερε θανατηφόρα μέτρα ύψους 15 δις, τιμωρώντας τους ως δήμιος! Φορτώνει δε στις πλάτες του λαού 86 δις επιπλέον δάνεια! 
Πρόκειται για προσοδία άνευ προηγουμένου. Ο λαός πλέον δεν έχει άλλη επιλογή από το να ξεσηκωθεί για την ελευθερία του. Η Αριστερά παραδίδει τις ζωές του λαού και τη δημόσια περιουσία στους τοκογλύφους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου