Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΞΗΓΗΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ; ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ; ΕΦΑΓΕΣ ΜΑΥΡΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ!

Ο Τσίπρας υπέγραψε το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ! Κάποιοι όμως υπαλληλοι της ΔΕΗ τρέφουν ελπίδες ότι ο Τσίπρας (όπως τους είπε) θα βρει ισοδύναμα μέτρα! Εξηγήσου ρε υποτακτικές της Μέρκελ και άσε τα...


παραμύθια που ήξερες μέχρι τώρα. Ποια είναι τα ισοδύναμα που θα βρείς; Γιατί κοροϊδεύεις ρε τους υπαλλήλους της ΔΕΗ; Αφού έβαλες την υπογραφή σου στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ, τώρα λες ότι θα βρεις ισοδύναμα; Και γιατί δεν έβρισκες πρώτα τα ισοδύναμα να τα δείξεις στους δανειστές, αλλά έβαλες πρώτα την υπογραφή σου στο ξεπούλημα; Απατεώνα!
Μαύρο θα φας από 50.000 υπαλλήλους και συνταξιούχους της ΔΕΗ και το Μαξίμου δεν θα το ξανδείς ποτέ!

4 σχόλια:

  1. Οι αναρχο συριζαίοι μαζί με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ξεκίνησαν πόλεμο στην Μιτυλήνη Καταστρέφουν τα πάντα και λεηλατούν σπίτια και μαγαζιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αι στο ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΟΜΟ ΤΣΙΠΡΑ έκανες την Ελλάδα σκουπιδότοπο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Σκλύλε του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ βρομο κομμουνιστή του κερατά πούλησες την χώρα στους ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ . ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΚΙΑΟΥΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οί Έλληνες κάτοικοι στα χωριά της Λέσβου είναι όμηροι χιλιάδων λαθρομεταναστών και δεν τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους. Η τρομοκρατία που ασκούν οι λαθρομετανάστες είναι πρωτοφανής . Κανένας αλήτης πολιτικός εκτός της χρυσής αυγής δεν έχει ενδιαφερθεί με το δράμα των κατοίκων αυτών . ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ Γ.............. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή