Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΔΕΙΤΕ...

Μία ακόμη παραίτηση από την Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού. Όπως φαίνεται καταργείται το όργανο, δεν θα μείνει κανείς. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα παιδιά. Δείτε ποια παραιτήθηκε...
με επιστολή της που έστειλε ενημερωτικά και σε μας.
Αγαπητοί εκπρόσωποι,

Υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του αναπληρωματικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Θεωρώ πως η μη τήρηση πρακτικών και η άρνηση του προεδρείου να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση όταν έλαβε γραπτό αίτημα από το 1/5 των μελών της Γενικής Συνέλευσης, όπως προβλέπει το καταστατικό, μαζί με την καταψήφιση του διοικητικού απολογισμού κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση επιβάλλουν να προχωρήσω σε αυτό το βήμα.
Όλοι γνωρίζουμε ότι,όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση λόγω του κακού κλίματος και της κακής λειτουργίας του προεδρείου, τον Ιούνιο θα έχουμε, εκ των πραγμάτων, εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Κάνω έκκληση να ελεγχθούν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα όλων των εκλογών όλων των σχολείων ώστε στις νέες εκλογές να συμμετέχει ένα καθαρό και απόλυτα νομιμοποιημένο εκλογικό σώμα.
Ωστόσο παραμένω εκπρόσωπος του σχολείου μου,μέλος της Γενικής Συνέλευσης και θα είμαι η πρώτη που θα βοηθήσω εάν γίνει δεκτή η πρότασή μου.

Αργυρώ Κράια
Εκπρόσωπος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Παπάγου-Χολαργού      
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου