Σελίδες

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ-"ΦΙΔΙΑ" ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΜΑΪΚΛ ΔΟΥΚΑΚΙΣ: "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! ΝΑΙ ΡΕ, ΠΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  • του Ιωάν. Κουντούρη  |  JohnKountouris.com
  • Λος Άντζελες | 14:00
Σύμφωνα με τις πηγές των Ελληνικών Νέων Τώρα…
Αυτή τη στιγή μιλάει στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ του Λός Άντζελες της Καλιφόρνιας ο...

κ. Michael Dukakis (Μάικλ Δουκάκης), ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ απο τη δεκαετία ᾽80. Ο πάρα πολυ φιλελεύθερος Δημοκράτης Ελληνο-αμερικανός, ο οποίος πήρε την…ΕΒΡΑΙΑ Kitty (Kitty στα Αγγλικά θα πεί «γατάκι», νιάου!) για σύζυγο με την ευλογία του τότε Αρχιεπισκόπου…ΙΆΚΩΒΟΥ, μιλάει σήμερα στους εκκλησιαζέμενους της Αγίας Σοφίας για τους….ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και πώς πρέπει όλοι εμείς να τους «βοηθήσουμε»!
Αυτή τη στιγμή μιλάει όλο για την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα.  Γιά να δούμε ΑΝ μιλάει ΚΑΙ για τους Συνέλληνές του που ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ…ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!  Αυτό που εμάς μας ανησχυχεί για αυτόν είναι ότι στην ομιλία του  έχει αναφερθεί στο γεγονός ότι υπήρξαν κάποτε πρόσφυγες κι οι γονείς του.  Τώρα, αυτό ΓΙΑΤΙ να μας το αναφέρει, εκτός αν αποσκοπεί στην…ΔΙΚΑΊΩΣΗ όλων όσων συμβαίνουν εκεί στην Ελλάδα–ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ!
Επίσης, ο κ. Δουκάκης δεν έχασε την ευκαιρία να «εκτοξεύσει» μερικές «ρουκέτες» στην κατεύθυση του κ. Ντόναλτ Τράμπ (Donald Trump), του υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ λέγοντας πως ιδέα του Τράμπ να χτιστεί ένα μεγάλο τείχος στα σύνορα ΗΠΑ και Μεξικού είναι κακή ιδέα και ότι τους Μεξικάνους λαθρομετανάστες τους…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!
Αναμένετε για τυχον ενημερώσεις επ᾽αυτού απο εμας…
Αναφέρω όλα αυτά για η Αγία Σοφία είναι πολυ μεγάλη Ορθόδοξη εκκλησία και εκεί πάνω πολλές προσωπικότητες.
Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη το ειδικό ρεπορτάζ που έκανα για αυτήν την μεγάλη ενορία του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ με τίτκλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ του ΛΟΣ ΆΝΤΖΕΛΕΣ», δείτε το πιο κάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου