Σελίδες

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΟΥΝ "ΝΤΟΥ" ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ!


Εντεταλμένοι του Υπουργείου Οικονομικών, αναμένεται αύριο το πρωί να κάνουν επιδρομή στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις, προκειμένου να επιβάλουν πρόστιμο 1000 ευρώ..
σε όποιον επαγγελματία δεν έχει αναρτήσει δίπλα από τη ταμειακή του μηχανή, πινακίδα που να αναγράφει την υποχρεωτικότητα έκδοσης απόδειξης! 'Οι φωστήρες του Υπουργείου Οικονομικών εηύραν το μέτρο αυτό μόνο και μόνο για να κάνουν μια γερή εισπρακτική μπάζα από τα πρόστιμα  που θα επιβάλουν σε όποιον δε συμμορφώθηκε με το μέτρο! 
Τρέξτε λοιπόν όσοι δεν έχετε φτιάξει την πινακίδα να την τοποθετήσετε διότι το κράτος έχει στόχο να σας εξοντώσει. Δεν το ενιδαφέρει η τάξη στην αγορά, αλλά η εξόντωση της μικρομεσαίας τάξης, την οποία εκτός των άλλων την βαφτίζει και ως φοροκλέπτη!!!
Η πινακίδα, για όσους δεν γνωρίζουν πρέπει να γράφει τα εξής: 
«Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ)» και στα αγγλικά «CONSUMER IS NOT OBLIGED TO PAY IF THE NOTICE OF PAYMENT HAS NOT BEEN RECEIVED (RECEIPT-INVOICE)».
Την πινακίδα αυτή, όπως αναφέρεται υποχρεούνται, από τις 12 Ιανουαρίου 2013, να αναρτήσουν όλοι οι καταστηματάρχες πλησίον του ταμείου, διότι σε αντίθετη περίπτωση προβλέπεται επιβολή διοικητικού προστίμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου