Σελίδες

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

 ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ


Ιδού οι αλλοδαποί ψευδομάρτυρες που καταθέτουν κατά της Χρυσής Αυγής
 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Μέχρι τώρα στον Άρειο Πάγο έχουν κληθεί για να καταθέσουν κατά του Λαϊκού Συνδέσμου εκπρόσωποι των κομμάτων, επαγγελματίες λασπολόγοι λεγόμενοι και ως δημοσιογράφοι, δήθεν μάρτυρες χωρίς όνομα πρόσωπο και στοιχεία. Τώρα σειρά πήραν και οι λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα σήμερα κατέθεσε ο πρόεδρος των πακιστανών στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ. Ποιος είναι όμως ο συγκεκριμένος τύπος και ποιος ο ρόλος του στην πατρίδα μας;
Παραθέτουμε αυτούσιο ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Χρυσής Αυγής για τις τρομερές καταγγελίες του «αντιρατσιστή» και επικεφαλής των πακιστανών στην Ελλάδα.
Το όνομα του είναι Τζαβέντ Ασλάμ. Στον πολύ κόσμο είναι παντελώς άγνωστος. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένας ακόμη λαθρομετανάστης, πακιστανικής καταγωγής, απ’ αυτούς που λυμαίνονται τον τόπο. Δεν είναι, όμως, έτσι. Ο συγκεκριμένος τύπος είναι γνωστός σε όσους ασχολούνται ενεργά με την πολιτική, καθώς έχει αυτοανακηρυχθεί ως «ακτιβιστής» για τα δικαιώματα των πακιστανών. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει στο πλευρό του περιβόητου ανθέλληνα και αντιρατσιστή Κωνσταντίνου, να δείχνει απίστευτο θράσος και να επιζητεί κι αυτός, μαζί με τους ελληνόφωνους συνεργάτες του, να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου. Για τον θρασύτατο αυτό, όμως, πακιστανό υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο στο πιο πρόσφατο φύλλο της εφημερίδος «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».


Παραθέτουμε στη συνέχεια ολόκληρο το κείμενο της εφημερίδας  και διαβάζοντας το μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του: «Ο Πακιστανός ακτιβιστής Τζαβέντ Ασλάμ απασχολεί τις Ελληνικές αρχές τα τελευταία χρόνια για υποθέσεις του κοινού Ποινικού Δικαίου. Το 2006 είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καταγγέλλοντας ότι πράκτορες της ΕΥΠ, καθ΄ υπόδειξη των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, είχαν ανακρίνει 28 Πακιστανούς αμέσως μετά το τετραπλό βομβιστικό χτύπημα που είχε δεχθεί το Λονδίνο από την «Αλ Κάιντα» τον Ιούλιο του 2005. Στις 6 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, ο μη επίσημα αναγνωρισμένος από την κυβέρνηση του Πακιστάν πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, με την επωνυμία «Η Ενότητα», συνελήφθη για υπόθεση που αφορούσε σε «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων», κατόπιν έκδοσης εντάλματος από την Interpol.
Πόλεμος
Από τότε μέχρι σήμερα ο Ασλάμ έχει αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα, φθάνοντας στο σημείο –και μάλιστα πολύ πρόσφατα- να πει το αμίμητο «αν θέλουν πόλεμο, θα κάνουμε πόλεμο»! Η πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα, έχει ενημερώσει στο παρελθόν το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για πιθανή εμπλοκή του Ασλάμ σε παράνομες ενέργειες, συμπεριλαμβάνοντάς τον σε λίστα που είχε προσκομίσει με 38 υπηκόους του Πακιστάν που διέμεναν στην Ελλάδα και εμπλέκονταν σε σοβαρά αδικήματα. Αυτά αφορούσαν εμπόριο ανθρώπων και ναρκωτικών, ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος, απαγωγή για λύτρα και πλαστογραφία εγγράφων.
Στα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που είχαν εντοπίσει τότε οι ελληνικές αρχές για την δράση του Ασλάμ περιλαμβάνονται τα εξής: Τα ημερολόγια με την καταχώριση μεγάλων χρηματικών ποσών που είχαν βρεθεί τον Μάιο του 2004 στο κατάστημά του περιείχαν σημειώσεις γραμμένες σε διάλεκτο που οι Ελληνικές αρχές δυσκολεύτηκαν να αποκωδικοποιήσουν. Το σημαντικότερο στοιχείο που προέκυψε, όμως, είναι ότι σε κάποια από τις σελίδες αναγραφόταν περιστατικό πνιγμού εννέα λαθρομεταναστών στην Κυπαρισσία στις αρχές του 2003.
Μεγάλα ποσά
Επιπλέον, σε έρευνες που είχαν πραγματοποιήσει παλαιότερα στο σπίτι του, οι αρχές είχαν βρει και κατασχέσει εντολές πληρωμής και ανάληψης μεγάλων χρηματικών ποσών από διάφορες τράπεζες με τα στοιχεία του Ασλάμ, χωρίς να είναι δυνατή η δικαιολόγησή τους. Στο υπ’ αριθμόν 19630 εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας το δηλωθέν εισόδημά του ήταν μόλις 3.000 ευρώ για το έτος 2002. Το περίεργο είναι ότι όσο η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη ο ίδιος ήταν στο Πακιστάν, όπου είχε παραμείνει για ένα εξάμηνο μετά τον Μάιο του 2004.
Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς –ενώ είχε επιστρέψει από το Πακιστάν- είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα μεγάλα χρηματικά ποσά που υπήρχαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του ισχυριζόμενος ότι μέσω του γραφείου που διατηρούσε τα έστελνε στους συγγενείς των πελατών του στο Πακιστάν. Για τις σημειώσεις ανέφερε ότι τις κρατούσε για δική του ενημέρωση.
Τον Ιανουάριο του 2007 το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε ομόφωνα το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοσή του. Στη συνέχεια, η Εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που δεν είχε επιστρέψει την έκδοσή του κι έτσι η έφεση έφτασε στον Άρειο Πάγο, ο οποίος έλαβε την απόφαση, με πλειοψηφία τριών έναντι δύο, να μην εκδοθεί στο Πακιστάν ο Τζαβέντ Ασλάμ.
Από τότε, ο μη αναγνωρισμένος από την κυβέρνηση της χώρας του πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, περιφέρεται μεταξύ «κοινωνικών κινημάτων» και τηλεοπτικών σταθμών… διαταράσσοντας την κοινωνική ειρήνη.
Δικογραφία
Οι Ελληνικές αρχές από το 2003 έχουν αρχίσει έρευνα για την πιθανή εμπλοκή του Ασλάμ σε υποθέσεις λαθραίας διακίνησης ανθρώπων. Μάλιστα, η σχετική δικογραφία που είχε σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ. στις 5/5/2004, παρουσίαζε συγκλονιστικά στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητες στις οποίες φερόταν να εμπλέκεται.
Το 2006 η πακιστανική πρεσβεία στην Ελλάδα ειδοποιήθηκε επίσημα ότι οι δικαστικές αρχές της πακιστανικής πόλης Γκουτζοαβολά είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, βάσει της πακιστανικής νομοθεσίας που αναφέρεται στην παράνομη διακίνηση ανθρώπων. Εις βάρος του είχαν σχηματιστεί δύο κατηγορίες για παράνομη διακίνηση ανθρώπων και λαθρομετανάστευση, καθώς και παράνομη διακίνηση χρημάτων από την Ελλάδα στο Πακιστάν.
Εκείνο που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό ότι οι αρχές του Πακιστάν είχαν συλλάβει τον αδελφό του Τζεβέντ Ασλάμ, Ριτζάμ, για πιθανή εμπλοκή του σε υποθέσεις λαθρομετανάστευσης. Εκείνος είχε κρατηθεί από τις πακιστανικές αρχές για περίπου 10 εβδομάδες και έπειτα από διαδοχικές ανακρίσεις φέρεται ότι είχε ομολογήσει πως ο αδελφός του, Τζαβέντ, συμμετείχε στον βασικό πυρήνα ενός εκ των μεγαλύτερων κυκλωμάτων διακίνησης ανθρώπων από το Πακιστάν στην Ελλάδα.
Σε εκείνη την ομολογία είχε στηριχθεί η έκδοση εντάλματος σύλληψης, ενώ στις έρευνες για τον Τζαβέντ Ασλάμ είχαν εμπλακεί και οι μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν, ερευνώντας αν κάποιο από τα χρήματα που φέρεται να έχει διακινήσει είχαν καταλήξει σε χρηματοδοτικά δίκτυα της διεθνούς τρομοκρατίας.
Who is who
Ο Τζαβέντ Ασλάμ γεννήθηκε στο Πακιστάν το 1968 και κατά δήλωσή του ήρθε στην Ελλάδα το 1996. Πέραν της εμπλοκής του σε υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου, έχει έρθει σε οξεία αντιπαράθεση με την πακιστανική κυβέρνηση, κυρίως εξαιτίας της υπόθεσης απαγωγής 28 Πακιστανών το 2005, που είχε προκαλέσει σάλο.
Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι παλαιότερα πολλά μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας είχαν επιδώσει ψήφισμα καταγγελίας κατά του Ασλάμ στο Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ παράλληλα κάποιοι από τους καταγγέλλοντες για την υπόθεση της απαγωγής ανασκεύαζαν, ισχυριζόμενοι ότι είχαν χρηματιστεί.
Η Πακιστανική κυβέρνηση, η οποία έχει ζητήσει την έκδοση του Ασλάμ, αρνείται συστηματικά να προχωρήσει σε ανανέωση του διαβατηρίου του.»
Δεν χρειάζεται, φυσικά, να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω στα όσα προηγήθηκαν. Αν οι καταγγελίες της εφημερίδας αληθεύουν τότε απλώς πρόκειται για έναν κοινό απατεώνα του χειρίστου είδους. Σ’ αυτή την περίπτωση, οι ελληνόφωνοι συνεργάτες του, ας χαίρονται το ξενόφερτο αυτό «μπουμπούκι», με τις τόσο «αγαθοεργές» πράξεις του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου