Σελίδες

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΒΔΕΛΥΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ! ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ

Από αναγνώστη μας του οποίου το e-mail είναι "papaknick"  λάβαμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με την οποία στηλιτεύει υποψήφιο δήμαρχο του Παπάγου-Χολαργού επειδή στις τάξεις του έχει συμπεριλάβει την σύζυγο του εικονιζόμενου, πίσω από την Αρετή Τσοχατζοπούλου, κυρίου! 
Τι λέει λοιπόν ο αναγνώστης μας;
"Κ. Βραχιολίδη,
Σας στέλνω αυτή τη φωτογραφία επειδή νομίζω πως όλοι οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν.
Στη μέση η κυρία είναι η γνωστή πια σε όλους μας Αρετή Τσοχατζόπουλου κόρη του καταδικασθέντος για ξέπλυμα  μαύρου χρήματος και επίσης καταδικασθείσα σε 12 χρόνια φυλάκιση χωρίς κανένα ελαφρυντικό για το ίδιο αδίκημα!

Όλα αυτά τα ξέρατε θα μου πείτε.. αυτό που δεν ξέρετε όμως εσείς και οι υπόλοιποι είναι ότι ο κύριος που διακρίνεται αριστερά ήταν και είναι στενότατος συνεργάτης της καταδικασθείσας κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου και βεβαίως συνεχίζει να είναι σύζυγος της κας. ....
υποψήφιας με το ψηφοδέλτιο του επίδοξου δημάρχου κ. ....!!!!

Τα γνωρίζετε αυτά κ.Βραχιολίδη; Είναι δυνατόν στο δήμο μας να ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα; Έως πότε πια; ΦΕΥ!"

Απορρίπτουμε την απαράδεκτη επιχειρηματολογία του συγκεκριμένου αναγνώστη. Τι σημαίνει ότι ο σύζυγος της κυρίας που θέλει να εκτεθεί στον Χολαργό ήταν ή είναι συνεργάτης της Αρετής Τσοχατζοπούλου; Ότι αυτή η όποια σχέση, αν υπάρχει, που δεν την προσδιορίζετε, θα βαρύνει μέχρι 4ης γενιάς την οικογένεια του συγκεκριμένου κυρίου; Και όχι μόνον αυτό: η λογική σας κύριε αναγνώστα μάς λέει ότι η φωτογραφία αυτή...βαρύνει και τον υποψήφιο Δήμαρχο ο οποίος στηλιτεύεται εφόσον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, την σύζυγο ή και το παιδί του εικονιζόμενου!!! Και μέσω αυτής της τεθλασμένης γραμμής πασχίζετε να αποδείξειτε ότι υπάρχει σχέση του υποψηφίου δημάρχου με την οικογένεια Τσοχατζόπουλου και τις καταδίκες της;
Τι λέτε αγαπητέ;
Τα αδέρφια Κεδίκογλου, ο ένας είναι στο ΠΑΣΟΚ και ο άλλος στη ΝΔ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμη και μέσα στην ίδια οικογένεια υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές. Ακόμη και χαώδης! Ο πατέρας είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ο γιος είναι χρυσαυγίτης! Ποιος αό τους δύο είναι βαρίδι για τον άλλον;
Καταλάβετέ το: Δεν μπορεί οι όποιες συνεργασίες του ενός να βαρύνουν όλο του το σόι! Και στο κάτω-κάτω εάν ο συγκεκριμένος κύριος είχε κάτι μεμπτό από την φωτογραφία που μας δείχνετε, γιατί δεν τον συνέλαβαν μαζί με την Τσοχατζοπούλου; 
Από μία φωτογραφία πάτε να στοιχειοθετήσετε αδίκημα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού;
Μήπως να σας δείξουμε και την φωτογραφία του Βραχιολίδη με τον Βενιζέλο πριν από χρόνια; Βλέπετε χαμόγελα και από τους δύο; Άρα, να συμπεράνουμε ότι ο Βραχιολίδης είναι κρυφο-Βενιζελικός; Ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική: ο Βραχιολίδης "αρχιδωσίλογο" ανεβάζει και "προδότη" κατεβάζει τον Βενιζέλο! 
Μην ψάχνετε λοιπόν να στηλιτεύεσετε έναν υποψήφιο δήμαρχο επειδή συμπεριέλαβε στις τάξεις του την σύζυγο του εικονιζόμενου κυρίου! 
Απαράδεκτη επιχειρηματολογία! 

2 σχόλια:

  1. Ο Μάκης Βραχιολίδης είναι πραγματικά Εθνική Ελλάδος και έχει έμβλημα το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία ενώ ο Βενιζέλος και η παρέα του έχουν το σήμα-μαϊμού της ΕΠΟ και της διεθνιστικής εταιρείας Nike και τους πάνε όλα στραβά και ανάποδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη μου γιατι δεν λες και τα ονόματα κακό είναι; αφου ο κύριος είναι σύζυγος της κας. Μίρκας Μωραίτη υποψίφιας με το συνδιασμο του κ.Αποστολόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή