Σελίδες

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!!!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο αθλητικογράφος Σωτήρης Βετάκης, ρεπόρτερ της εφημερίδας "Τα Νέα" και υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. (Στην φωτό με τον Ομπράντοβιτς).  Το περιστατικό συνέβη στη Γλυφάδα, μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιού του θύματος.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος στον ALPHA, οδηγούσε το αυτοκίνητό του με το παιδί του μέσα σε αυτό όταν μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα τον σταμάτησαν για του ζητήσουν μία οδό. Ο ένας από τους δύο τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον με γροθιές στο στόμα, σπάζοντάς του 3 δόντια και δημιουργώντας του βαθύ τραύμα στο χείλος, στο οποίο χρειάστηκε να κάνει 5 ράμματα!  
Όλα έγιναν μπροστά στο παιδί του το οποίο την ώρα που τον ξυλοκοπούσαν ούρλιαζε. 
Όπως πιστεύει ο δημοσιογράφος, η επίθεση που δέχτηκε ήταν ...πληρωμένη. Κάποιος ή κάποιοι παρήγγειλαν να τον ξυλοκοπήσουν! Προφανώς, η άγρια επίθεση έχει να κάνει με το ρεπορτάζ που κάνει χωρίς ωστόσο ποτέ να προκαλέσει.
Οι δημοσιογράφοι είναι στο στόχαστρο γενικώς δεχόμενοι τέτοιες αλητήριες επιθέσεις. Τι τους έφταιξε ένας αθλητικογράφος; Το οπαδικό μίσος είναι ίσως το χειρότερο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου