Σελίδες

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΜΜΕ "ΕΘΑΨΑΝ" ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΚΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΚΚΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΤΑ ΜΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.
Μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις του τελευταίου διαστήματος πραγματοποίησαν την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, που παλεύουν για τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, ενάντια στην κατάργηση των επικουρικών και τη μείωση των κύριων συντάξεων, που κυριολεκτικά καταδικάζουν στην ανέχεια και την πείνα χιλιάδες συνταξιούχους αλλά και τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες των άνεργων παιδιών τους, που επιβιώνουν με τη στήριξή τους!
Αυτοί που «γεμίζουν» τα πρωινάδικα με τη φτώχεια και το ατομικό δράμα των απόμαχων της δουλειάς δεν βρίσκουν θέση στις εκπομπές τους να δείξουν πως χιλιάδες ηλικιωμένοι άνθρωποι ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα, με λεωφορεία και με πλοία, για να διαδηλώσουν για το αυτονόητο δικαίωμα σε συντάξεις και ζωή με αξιοπρέπεια. Καμιά αξία δημοσιοποίησης δεν είχε επίσης το γεγονός ότι στην πανσυνταξιουχική κινητοποίηση πήραν μέρος το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, δίνοντάς της παλλαϊκό - πανεργατικό χαρακτήρα. Ούτε το γεγονός ότι η πορεία κατέκλυσε όλη την πλατεία Συντάγματος και ότι αντιπροσωπεία των συνταξιούχων επέδωσε το υπόμνημα με τα αιτήματά της στη Βουλή.
Το δημοσιογραφικό, όμως, ενδιαφέρον απ’ ό,τι φαίνεται δεν κέντρισε ούτε το γεγονός ότι στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο ΓΓ της Διεθνούς Ένωσης Συνταξιούχων και Επιδοματούχων, Κιμ Μπόιξ, ούτε ότι χαιρέτισαν ακόμα εκπρόσωποι φορέων που απασχολούν την επικαιρότητα, όπως το Συντονιστικό των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ και η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος.
Την προκλητική επιλογή των ΜΜΕ να «πνίξουν» το χτεσινό συλλαλητήριο αποδεικνύει επιπλέον και το γεγονός ότι ενώ σε αυτό παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής το ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και είναι υποχρεωμένα να τις προβάλλουν, καθότι αρχηγός κόμματος, ούτε καν αναφέρθηκε στα δελτία τους! Είναι τα ίδια ΜΜΕ που αύριο θα κατηγορούν το ΚΚΕ ότι δεν έχει απαντήσεις για το σήμερα και τα παραπέμπει όλα στο σοσιαλισμό.
ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ- ΠΑΠΑΓΟΥ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ- ΠΑΠΑΓΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΝΑ  ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
Η ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΑΕΙ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ» ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου