Σελίδες

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή της στη θέση της περιφερειάρχη Αττικής, η Ρένα Δούρου μίλησε στην εφημερίδα Real life και την Άννα Δρούζα για τον σύντροφό της και το σύμφωνο συμβίωσης που έχουν υπογράψει, αλλά και την πιθανότητα απόκτησης ενός παιδιού.
Ο Γιάννης Μπενίσης είναι ο φύλακας άγγελος της γνωστής πολιτικού και μάλιστα ήταν από τους ανθρώπους που τη στήριξαν όσο λίγοι στον αγώνα της. Η Ρένα Δούρου και ο 63χρονος σύντροφός της ζουν μαζί στο Αιγάλεω, τον τόπο που μεγάλωσε και αγαπά πολύ εκείνη. Όταν αποφάσισαν πριν από περίπου 3,5 χρόνια να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, δεν θέλησαν να κάνουν γάμους και γλέντια.
Ο Γιάννης Μπενίσης είναι γνωστός στον πολιτικό στίβο και στις προηγούμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα ως σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης. Εκεί ζουν οι γιοι του από τον πρώτο του γάμο, Μανώλης και Τάσος. Πολλοί από τον αριστερό χώρο τον γνωρίζουν για τη δράση του στην ΚΝΕ, ενώ είναι γνωστός και για την έντονη αντιδικτατορική του δράση, η οποία τον είχε οδηγήσει και στη φυλακή. Συμμετείχε στην ίδρυση του ενιαίου Συνασπισμού και μολονότι είναι βαθιά πολιτικοποιημένος δεν θέλησε ποτέ να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. 
Έχει σπουδάσει μαθηματικός και μέχρι πριν από τρία χρόνια διατηρούσε καφετέρια σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αγίας Παρασκευής, ενώ υπήρξε από τους πρώτους Έλληνες που ασχολήθηκαν με τα φωτοβολταϊκά. Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά μιλάνε για έναν άνθρωπο "έξω καρδιά", με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ. 
Για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον σύντροφό της η νέα περιφερειάρχης δήλωσε «Είναι ένα διαφορετικό πλαίσιο δέσμευσης. Σε περίπτωση χωρισμού δεν χρειάζονται δικηγόροι και δεν πυροδοτούνται καταστάσεις που μπορούν να ακυρώσουν ό,τι ωραίο έχεις ζήσει με τον άνθρωπό σου. Σε περίπτωση διαφωνίας λύεται πολύ εύκολα η σχέση και κρατάς μόνο τα καλά».
Όσο για την πιθανότητα απόκτησης ενός παιδιού, η Ρένα Δούρου ανέφερε«Θέλω να κάνω παιδί, αλλά όχι τώρα. Δεν θα έκανα παιδί τώρα, γιατί με τις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει δεν θα έκανα τίποτα καλά. Είναι και λίγο υποκριτικό να θες να σώσεις τον κόσμο, την περιφέρεια Αττικής και να μην έχεις χρόνο για το παιδί σου».
entertv.gr

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη φαγούρα είχα για τον σύζυγο της Δούρου και τι λέει για το σύμφωνο συμβίωσης και τις λοιπές αρλούμπες που επιδέχεται ως γνήσιος εκσυγχρονιστής !.
    Εγώ είμαι παλαιομοδίτης και γουστάρω δικηγόρους αν χωρίσω που δεν πρόκειται !
    Απλά τη ψήφισα τη κυρία για να μην βγει ο Σγουρός πράγμα που χάρηκα ειλικρινά πολύ και για να μας γεμίσει λαθρομετανάστες σε κάθε πολυκατοικία έτσι ώστε μετά από λίγα χρόνια η αναγκαιότητα της χρυσής αυγής να φαίνεται ως η μόνη λύση για τη χώρα από τους ψηφοφόρους - λαλάκες που πάλι πήγαν και ψήφισαν δημαροποταμοελιά και πασοκονουδου !

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ , ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 1000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ , ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ .

    Είναι η μόνη λύση για την Ελλάδα.

    Να πιάσουμε πάτο γιατί ακόμα δεν πιάσαμε πάτο και μετά από τη σκόνη μας να αναγεννηθούμε !

    "ΕΚ ΤΗΣ ΚΟΝΕΩΣ ΜΟΥ , ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ".

    ΤΟΛΜΩ ΔΕ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !
    ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ , ΤΟ ΕΠΡΑΞΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΜΈΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟ.

    Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ , ΣΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".

    ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ .
    ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή