Σελίδες

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ: ΑΠΟ ΒΡΑΧΥΚΥΛΩΜΑ ΣΕ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΩΤΗΡΑ!

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 
ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ! 
Η υψηλή τάση ενός πυλώνα της ΔΕΗ (έχουν εγκαταστήσει δεκάδες παρόμοιους στο βουνό) και ο δυνατός αέρας προκάλεσαν βαραχυκύκλωμα όταν ακούμπησε ένα καλώδιο πάνω στην μεταλλική κολώνα της ΔΕΗ! Η έλλειψη μονωτήρα είχε ως αποτέλεσμα την εκδήλωση σπινθήρων οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε μεγάλη απόσταση. Έπεσαν στο έδαφος και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αμέσως. 
Αυτή την ώρα συνεργείο της ΔΕΗ μαζί με την πυροσνβεστική βρίσκονται στο σημείο και γίνεται εγκατασταση μονωτήρα! Παρόντες είναι και μέλη της ΔΑΠΑΧΟ. 
βλέπετε τον πυλώνα στο κορακοβούνι; Από έναν τέτοιο προκλήθηκε η πυρκαγιά! Δεν είχε καν μονωτήρα! Δείτε και το καμμένο δένδρο σε πρώτο πλάνο στην φωτό. Οι ηλιθιότητες μερικών θα κάνουν κάρβουνο όλο το βουνό. 
Είναι ή δεν είναι ηλιθιότητες αυτές; Και να σκεφτεί κανείς ότι οι πυλώνες αυτοί ...σκαρφαλώνουν στον Υμηττό και προφανώς, κανείς από αυτούς δεν έχει μονωτήρα! Άρα μπορείτε να καταλάβετε ότι μόνον από τύχη δεν έχει γίνει κάρβουνο ο Υμηττός! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου