Σελίδες

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ! "ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ; ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ"!

Όταν ο Δ. Νικολάου πριν από περίπου  2-3 μήνες έδινε συνέντευξη στην "Φωνή του Δημότη" ζητώντας να υπάρξει ένας υποψηφίος δήμαρχος, που θα ενώσει την κεντροδεξιά παράταξη και τους ψηφοφόρους της, προφανώς εννοούσε όλους τους εν δυνάμει υποψηφίους να στηρίξουν την δική του υποψηφιότητα. Διότι αν εννοούσε κάτι άλλο, θα έλεγε: "Ρε παιδιά, εδώ έχουμε τον Τίγκα ή έχουμε τον Κεχρή ή έχουμε τον Αποστολόπουλο. Όλοι δικά μου παιδιά είναι. Ένας από αυτούς πρέπει να επιλεγεί και να μπείτε όλοι κάτω από αυτόν"! 
Όχι όμως. Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού δεν θεωρούσε κανέναν από τους 3 προαναφερθέντες, ικανό να ηγηθεί μια παράταξης ως υποψήφιος δήμαρχος. Ούτε τον Τίγκα ούτε τον Κεχρή θεωρούσε ικανούς και άξιους. Πολύ δε περισσότερο δεν ήθελε για υποψήφιο δήμαρχο τον Αποστολόπουλο, κάτι που προκύπτει τόσο από τη δημόσια στήριξή του στον Τίγκα (κατόπιν εορτής όμως) αλλά και σύμφωνα με τα όσα διαρρέονταν από δικά του στελέχη: "να μην βγει επ' ουδενί δήμαρχος ο Αποστολόπουλος"
Το θέμα είναι ότι ο Νικολάου αντί να προτείνει τον Τίγκα ή τον Κεχρή υποψήφιους δημάρχους και να ταχθεί μπροστάρης στο ψηφοδέλτιο ενός εξ αυτών, μπήκε σφήνα ανάμεσά τους και τους...πήρε στο λαιμό του! Ήταν σαν να έλεγε: "Τώρα θα χορέψετε μαζί μου τον χορό του Ζαλόγγου. Σας παίρνω στον γκρεμό"! 
Κάπως έτσι δεν έγινε; Ο Νικολάου χαντάκωσε δύο δικά του στελέχη!   

4 σχόλια:

  1. Ο νικολαου στις εκλογες πηρε παραπανω απο αυτο που του αξιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !
    Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ 62% ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΛΩΝ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι ήθελαν να είναι επικεφαλής. Άκρατος εγωισμός. Τώρα για 5 χρόνια ίσως και τον πιο άχρηστο από όλους τους επικεφαλής θα τον έχουμε δήμαρχο. Μπράβο μας και πάλι. Μέχρι εκεί φτάνει η επανάστασή μας. Τί εκτίμησε ο κόσμος δηλαδή; Τον ίδιο τον Αποστολόπουλο ή την ομάδα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταφόπλακα έβαλε ο Αποστολόπουλος...Καθάρισε το τοπίο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή