Σελίδες

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΣΚΕΤΗ ΑΝΑΓΟΥΛΑ!!! ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!

Για ποιο λόγο πήρε προπονητή η εθνική ποδοσφαίρου; Για να πληρώνουμε ένα σκααμό λεφτά; Έναν παίκτη από αυτούς που παίζουνε να έβαζε η ΕΠΟ για προπονητή, τα ίδια θα έκανε. 
Παρά το ότι η Ρουμανία έπαιζε με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο 2ο ημίχρονο, η εθνική μας ομάδα έχασε μόνο μία ευκαιρία κι αυτή στο 88 με τον Τοροσίδη! 
Αναγούλα κι εμετός μαζί η εθνική! 
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ! 

14 σχόλια:

  1. Πραγματική αναγούλα και εμετός ήταν η εθνική ομάδα. Ο τίτλος είναι σωστός.

    Εγώ ρωτάω ακόμα αυτά που αν θέλει να απαντήσει η ΕΠΟ: Πότε θα αποσύρει το λάθος σήμα που υπάρχει... αιώνες στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας και να βάλει αυτό το σήμα που υπάρχει στον Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία; Δεν πρέπει να κάνει και ένα καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ξενέρωσα τόσο πολύ με αυτή την εθνική ομάδα. Ξέχασα την μπάλα που ήξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλετε να πάθετε ψυχολογικά προβλήματα ή να πάθετε αναγούλα και εμετό τότε αυτή η αυτή η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είναι ότι πρέπει και αυτό απέδειξε σήμερα με την ήττα της με την Ρουμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αλαζονεία, ψέματα, ειρωνείες, διάφορες δημόσιες σχέσεις και διαφημισούλες, να επανάπαυση στην 16η θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, η ελληνική σημαία είναι μόνο το... χρώμα της φανέλας δεν φτιάχνεται έτσι εθνική ομάδα. Αυτά να τα βλέπουν στην ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που είδαμε σήμερα με την εθνική ομάδα ήταν μια ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το άδειο γήπεδο χτες ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ που κατάγγειλε στην ΟΥΕΦΑ γιατί δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να υπάρχει η τεράστια ελληνική σημαία, να ντύνονται οι Έλληνες φίλαθλοι Κολοκοτρώνηδες και Καραϊσκάκηδες γιατί ενοχλούνται και θεωρούν ότι είναι φασισμός. Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κομπλεξικοί, καθυστερημένοι, ξεπερασμένοι ιδεολόγοι, ελαττωματικοί και αντιδημοκράτες, αντιέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι σοβαροί υγιείς Έλληνες φίλαθλοι που είναι μετρημένοι και αφυπνισμένοι που δεν βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν για την 16η θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, δεν μπορούν να πάρουν πλέον στα σοβαρά την εθνική ομάδα όταν ο προπονητής δεν είναι ο κατάλληλος, οι παίκτες έχουν καβαλήσει το καλάμι, όλοι στην ΕΠΟ κάνουν ότι γουστάρουν και επιβάλλουν εδώ και χρόνια ένα σήμα που είναι ψεύτικο και αγνοούν επιδεικτικά το σήμα του Παρατηρητή που είναι το καλύτερο και είναι η ελληνική σημαία. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΠΟ πήρε αυτόν τον συγκεκριμένο προπονητή για να πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά και να μην μπορεί να νικήσει την Ρουμανία που έπαιζε με 10 παίκτες; Φανταστείτε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια που δεν θα μπορεί να νικάει εθνικές ομάδες που θα παίζουν με 8 παίκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια ερώτηση προς ΕΠΟ:

    Γιατί δεν θέλει να αποσύρει αυτό το σήμα που δεν είναι σωστό και δεν προτιμά αυτό του Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία που τιμά όλους τους Έλληνες και όλη την Ελλάδα;

    Περιμένω απάντηση από την ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή η εθνική ομάδα ήταν πλήρης απογοήτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα πω και εγώ αυτά που είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ στην επερώτηση της 8ης Ιουνίου 2014:

    Γιατί η σημαία στη φανέλα της Εθνικής κοιτάει τα... παπούτσια των παικτών;

    Θα δοθεί ή σχετική εντολή η Ελληνική σημαία να βρίσκεται στο στήθος των διεθνών ποδοσφαιριστών μας οριζόντια και όχι να «κοιτάει» τα παπούτσια τους;

    Σταματάω εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΦΟΛΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΕΠΟ ξέχασε να βάλει και κόκκινα φωτάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή η εθνική ομάδα είναι μια φόλα και μια εθνική αναγούλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή