Σελίδες

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ...ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΩΝ! ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΚΟΡ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ! ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ...ΔΕΙΤΕ!

Η...θεία δίκη όπως έχουμ πει και άλλες φορές. Όσο εκεί στην ΕΠΟ έχουν στηλώσει τα πόδια και δεν αλλάζουν το μαϊμού εθνόσημο, με τη σημαία να κοιτάζει τα πόδια των παικτών και τον σταυρό να μην είναι σταυρός, θα τρώσει σφαλιάρς την μία μετά την άλλη! 
Όπως αναφέρει λοιπόν το newgreektv.com, η γιορτή εξελίχθηκε σε θρήνο για την Εθνική Ελπίδων, καθώς, παρά την επικράτησή της με 3-1 επί της Πολωνίας στην Κατερίνη, βρέθηκε εκτός μπαράζ Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού, στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η Σουηδία επικράτησε της Τουρκίας και πήρε αυτή το πολυπόθητο εισιτήριο.
Η χαρά έγινε δάκρυ για τους νεαρούς διεθνείς, καθώς κατάφεραν να μετατρέψουν το 1-1 σε 3-1 στο 93', παίρνοντας τη νίκη με 2 γκολ διαφορά, που τους εξασφάλιζε την πρόκριση, υπό μια προϋπόθεση: Να έρθει ισόπαλος ο αγώνας στην Σουηδία.  Έτσι ήταν, μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τους Έλληνες παίκτες να θεωρούν ότι ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος. 
Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια, από την μια πλευρά οι παίκτες της Εθνικής Ελπίδων να πανηγυρίζουν, από την άλλη οι Πολωνοί να είναι πεσμένοι στο έδαφος για τον βέβαιο αποκλεισμό τους και, τελικά, από την άκρη του πάγκου, ο Κώστας Τσάνας να πλησιάζει τους ποδοσφαιριστές του και να τους ενημερώνει ότι το αποτέλεσμα της Σουηδίας ήταν 4-3 και όχι 3-3.
Σκόρερ: 12' Καρέλης, 88'-94' Γιαννιώτας/24' Πριβίλκο
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (85΄ Γιαννιώτας), Μαυρίας (71΄ Μπακασέτας), Λαγός, Βέλλιος, Καρέλης, Μπουχαλάκης (62΄ Μπούζας).
ΠΟΛΩΝΙΑ: Σούμσκι, Γιανίτσκι, Ντζβίνιελ (81΄ Λεβαντόφσκι), Καμίνσκι, Σράπεκ, Βζίλεκ, Ζίρο, Μπερεζίτσκι, Νταβίντοβιτς, Παβλόβσκι (76΄ Γκόλα), Πρζίμπιλκο.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
1) Σουηδία 16 (20-14)
2) Ελλάδα 15 (20-10)
3) Πολωνία 15 (17-10)
4) Τουρκία 13 (16-11)
5) Μάλτα 0 (2-30)

2 σχόλια:

  1. Βεβαίως και ξέρουμε το γιατί: Η ΕΠΟ εξακολουθεί να έχει αυτό το απαράδεκτο σήμα στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας που δεν έχει καμία σχέση με ελληνική σημαία και φέρνει μόνο θρήνους και κηδείες. Και ως σχέδιο είναι αναισθητικό και αποκρουστικό και μεταδίδει αρνητική ενέργεια στους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές.

    Να ξέρουν στην ΕΠΟ ότι το σήμα του Παρατηρητή είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια για την εθνική ομάδα, είναι τόσο καλά σχεδιασμένο και μπορούν να καταλάβουν οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες άριστα ότι είναι η ελληνική σημαία με τον σταυρό και με τις 9 οριζόντιες γραμμές (5 μπλε, 4 λευκές). Μπράβο στον Παρατηρητή που το πρόβαλε, το έχει στην κατοχή του το σήμα αυτό και το βλέπουμε στο διαδίκτυο και το καμαρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά να πάθουν στην ΕΠΟ αφού διατηρούν το αυτό το απαράδεκτο σήμα που δεν είναι ελληνική σημαία και θέλουν να έχουν θρήνους-τραγωδίες-κλάματα-κηδείες και δεν θέλουν αυτό το σήμα του Παρατηρητή που είναι η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή