Σελίδες

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ: "ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ"!!!


Ο ερευνητής αρχαιολόγος Θεόδωρος Ανδρουτσόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις της αρχαιολόγου κας Περιστέρη ότι δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει ο σκελετός είπε πολύ σημαντικά πράγματα, για το ποια είναι η πραγματική αιτία αυτών των δηλώσεων:


Μετά τιs ανακοινώσεις  της κ. Περιστερη,ότι είναι άγνωστο το φύλο του σκελετού, θα πρέπει να περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα των    «ειδικων» εξετάσεων  TEST DNA . Φαίνεται αγαπητέ Μακη  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  κανονικά.

 Δική μου  εκτίμηση, είναι ότι δεν είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ να μιλησει. Ότι και να κρύψουν, ο  σκελετός  κατά την ταπεινή μου γνώμη ανήκει στη ΡΩΞΑΝΗ ή  ΑΣΤΡΑΙΑ, σύμφωνα με τη λεξαριθμική  διαδικασία.  Άλλωστε τα περισσότερα ονόματα που   ακούγονται, μερικά υπάρχουν στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ, άλλα στην ΠΕΛΛΑ  και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ας το καταλάβουν επιτέλους. Το είπα και στη συνέντευξή μου ότι οι αρχαιολόγοι έχουν αντιπαλότητες. Κατοχυρώνουν το ΕΥΡΗΜΑ κι  αs μην ανήκει στο  συγκεκριμένο  αναζητούμενο στοιχείο. Κι έχουμε.  
1] ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β’ και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στην ΠΕΛΛΑ , χωριστοί Τυμβοι.  
2] ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ  στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. 
3]  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ’  και ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑΣ   στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ.

  Στη    ΒΕΡΓΙΝΑ είναι ένα από τα τρία αδέλφια του Φιλίππου, έχοντα σχέση με την   ΑΡΙΔΑΊΑ.                                 

                                                                        
  Θεοδωροs  Αθ. Ανδρουτσοπουλοs .  
                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου