Σελίδες

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Μετά το ...πέταγμα έξω από τη Βουλή της Κωνσταντοπούλου και της αριστερής πλατφόρμας, τα μόνα αντιμνημονιακά κόμματα που υφίστανται εντός Κοινοβουλίου είναι το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. 
Ο πρώτος στόχος των τοκογλύφων επετεύχθη. Το αγκάθι της Χρυσής....


Αυγής είναι ο επόμενος στόχος. Πρέπει να πεταχτεί εκτός Βουλής και ο μόνος τρόπος είναι να κηρυχθεί εκτός νόμου! 
Αυτό ακούγεται ήδη εδώ και καιρό, αλλά το θέμα είναι να βρεθεί η νομική φόρμουλα για να πραγματοποιηθεί. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει:  Όλα τα εντός Βουλής κόμματα, ακόμη και το ΚΚΕ, δηλώνουν δημοσίως ότι η Χρυσή Αυγή είναι, όχι μόνο νεοναζιστικό-φασιστικό κόμμα, αλλά "οργάνωση δολοφόνων"! Η στάμπα "είστε δολοφόνοι", προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα μπαίνει όλο και πιο έντονα στο επόμενο διάστημα. 
Χθες κιόλας, αμέσως μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, οι καλεσμένοι στα πάνελ συμφωνούσαν ότι το πιο δυσάρεστο μήνυμα των εκλογών ήταν η άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Έβλεπες τον Γρηγόρη Ψαριανό να προτείνει τη θέσπιση νόμου περί ευθύνης ψηφοφόρων (κατά το περί ευθύνης υπουργών-όπου εκεί βέβαια ο νόμος αυτός είναι...πλυντήριο καθαρμούν από κάθε ευθύνη ) και η Λιάνα Κανέλλη ουσιαστικά συμφωνούσε μαζί του! Πρότεινε δηλαδή ο Ψαριανός να τιμωρούνται οι ψηφοφόροι που στο μέλλον θα ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή! Θα μπορούν κάλλιστα να ψηφίζουν μνημονιακά κόμματα που τους εξοντώνουν αλλά όχι τη Χρυσή Αυγή γιατί θα...τιμωρούνται ποινικά! 

Ως γνωστόν, ο Μιχαλολιάκος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Φύσσα. Αν λοιπόν η Δικαιοσύνη καταδικάσει τη Χρυσή Αυγή και ποινικά, τότε είναι τυπική διαδικασία να τεθεί εκτός νόμου και να φύγουν από τη Βουλή οι βουλευτές της! 
Όλα βαίνουν...κανονικώς λοιπόν!

3 σχόλια:

  1. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!

    Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει μέλλον και σύντομα θα ξαναγίνουν εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που ψήφισαν μνημόνια (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, Ε.Κ.),
    όταν θα μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις του ή θα χάνουν τις
    δουλειές τους θα πετάνε από τη χαρά τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο λαός είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλει να σωθεί.
    Έβαλε το χέρι του πάνω στην αναμμένη σόμπα 1 φορά,
    2 φορές, 3 κ.ο.κ. φορές και το χέρι του τσουρουφλίστηκε.
    Όμως μυαλό δεν έβαλε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή