Οι λαθρομετανάστες παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής από την Ειδομένη και έρχονται να κατακλύσουν τους Δήμους |
εγκλωβισμένοι μετανάστες θα παραμείνουν στη χώρα μας για τα επόμενα (τουλάχιστον) 3 χρόνια έχει βάλει φωτιά στους δήμους! Οι 10.000 περίπου Αφγανοί, Πακιστανοί, και άλλων εθνικοτήτων μετανάστες που βρίσκονται στα σύνορα με τα Σκόπια μοιάζουν με θηρία ανήμερα. Θα τλους φέρουν στην Αθήνα και θα τους εγκαταστήσουν στους δήμους. Με με τους υπάρχοντες εγκλωβισμένους και με αυτούς που έρχονται καθημερινά στην Ελλάδα, υπολογίζεται (σε πρώτη φάση) ότι κάθε δήμος της Αττικής θα φιλοξενήσει 500 τουλάχιστον λαθρομετανάστες. Η εντολή είναι σαφής από την κυβέρνηση: "κόψτε τον λαιμό σας και βρείτε πάση θυσία χώρο για να στεγάσετε 500 άτομα. Δεν έχει δικαιολογίες του τύπου...δεν έχετε ελεύθερο χώρο. Να βρείτε"!
Οι δήμοι λοιπόν τίθενται προ τετελεσμένων γεγονότων και υποχρεώνονται να βρουν χώρο για να στεγάσουν λαθρομετανάστες. Επειδή το αποφάσισε η κυβέρνηση (ουσιαστικά έτσι το αποφάσισε η ΕΕ), η ασφάλεια των πολιτών μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο! Κανείς δεν γνωρίζει πόσοι από αυτούς που θα έρθουν θα είναι εγκληματικά στοιχεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εγκληματικότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα, με τα αστυνομικά τμήματα να καταγράφουν απλώς τις εγκληματικές ενέργειες!
Φέρτε κι άλλους,τι κρίμα που οι παλιάτσοι του 1821 άφησαν τα οστά τους στις ράχες!Πόσο κρίμα που έχυσαν το αίμα τους εκείνοι οι πάμφτωχοι για να δουν τη πατρίδα τους ελεύθερη από τους επιδρομείς των πιστών του Μωάμεθ!Φέρτε κι άλλους,γεμίστε τις πλατείες,τα χωριά,τις πόλεις,να γίνουμε πολυπολιτισμική κοινωνία με ταχύς ρυθμούς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΕΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015
ΣτΕ: "Όχι σε νομιμοποίηση μεταναστών - Όχι στην παραμονή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα"
Το ΣτΕ βάζει φρένο στο ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων και στην παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπει παραμονή στην Ελλάδα παράτυπων προσφύγων.
Παράλληλα, επέστρεψε ως μη νόμιμο στους εννέα συναρμόδιους υπουργούς το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επιχειρήθηκε η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εκτοπισθέντων από τις πατρίδες τους αλλοδαπών.
Όμως, υπογραμμίζει το ΣτΕ, ο επίμαχος νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσία οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορήγησης του εν λόγω καθεστώτος».