Σελίδες

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ, ΙΔΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! ΑΝ ΞΑΝΑΣΦΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο...ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: "ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ"!

Ρε Κατρούγκαλε, προσκυνημένε στους τοκογλύφους και θρονιασμένε...


στα πλούτη της βουλής, θέλεις να βάλεις φόρους; Μην τολμήσεις να ξανασφάξεις τον λαό, μην τολμήσεις να ξανατσακίσεις την αγορά με ΦΠΑ 24% και δημιουργήσεις νέα λουκέτα, γιατί θα...ξυπνήσει ο Καραϊσκάκης που λέει: "Άμα ζήσω νθα τους γαμήσω"! 
Ιδού λοιπόν τα...ισοδύναμε (όπως τα διαβάζουμε στο ksipnistere.com:

* Μείωση βουλευτικής αποζημίωσης στα 1500 ευρώ (μικτά ) .

* Κατάργηση παροχής δωρεάν βουλευτικών αυτοκινήτων .

* Κατάργηση βουλευτικής ατέλειας σε ΔΕΗ , ΟΤΕ , κινητά .

 * Κατάργηση όλων των άλλων βουλευτικών προνομίων.

* Μείωση 50 % των συντάξεων των ΠΡΩΗΝ βουλευτών , υπουργών , πρωθυπουργών , προέδρων δημοκρατίας .
Μείωση αποδοχών Δημάρχων , Περιφερειαρχών και λοιπών " αρχόντων " στο 80 % της βουλευτικής ( 1200 ευρώ ) .

Τι κερδίζουμε ?
Δυόμιση δισεκατομμύρια μηνιαίως ! ! ! ! !

2 σχόλια:

  1. Έπρεπε ήδη να τους έχουμε ανασκολοπίσει, ΌΛΟΥΣ!!!
    Και τους "νύν" και τους "τέως". Έτσι που πάνε, θα ... ``φάνε το κεφάλι τους΄΄!!! Καμμιά λύπηση και κανένα έλεος, για τους προσκυνημένους...! Οι τεμπελχανάδες δεν παράγουν έργο, γιατί λοιπόν αμείβονται και μάλιστα πλουσιοπάροχα;;;
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον σκότωσε δικός μας, αρβανιτέλληνας ορθόδοξος προδότης, Αλβανός προδότης της Αλβανίας που έγινε ορθόδοξος όπως οι περισσότεροι νεοέλληνες μαχητές [οι Τσάκωνες είναι Έλληνες, μα στον πόλεμο πιο θηλυπρεπείς από τον Αλβανό = Αρβανίτη]).

    Άμα ζούσε λέει το τραγούδι... Αφού ήταν αγενής κωλοφασίστας. Καλά του κάνανε. Δεν είναι άνδρας αυτός που βρίζει. Το δέχομαι να σκοτώνει στην μάχη. Αυτό είναι ανδρικό. Ο Καραϊσκάκης ήταν ρατσιστής και αγενής. Λογικό ήταν να τον σφάξουν και δίκαιο. Ας σκότωνε ακόμα περισσότερους. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Ήταν αγενής και ρατσιστής. Πχ ο Κολοκοτρώνης ήταν ψυχάρα, διότι έσφαζε με την καλή του την καρδιά, με σεβασμό στα πεθαμένα και μετρημένο λόγο. Ο κόσμος τον φονιά τον αγαπά, ειδικά όταν πέσει πολυκοσμία και χρειάζεται λίγο ελεύθερος χώρος ν' αναπνεύσουμε. Τον χυδαίο υβριστή ο κόσμος τον σφάζει, και καλά κάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή