Σελίδες

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ισχυρά τα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η Αστυνομία στις παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, καθώς οι μνήμες του κόσμου από ...
την Συμφωνία των Πρεσπών είναι νωπές. 
Στα αστυνομικά μέτρα για την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα συμμετείχαν περί τους 1.500 αστυνομικούς, που προέρχονται από Δυνάμεις Τάξης, Ασφαλείας, Τροχαίας και ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις τοποθετήθηκαν σε χωρισμένους τομείς και παράλληλα ακτίνες κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης και των δρομολογίων των επισήμων. Ενισχυμένα ήταν τα μέτρα ασφάλειας γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, όπου έγινε η δοξολογία, παρουσία μελών της κυβέρνησης και άλλων κομμάτων.
Παρόμοιος ήταν ο σχεδιασμός σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, όπου έλαβαν χώρα εορταστικές εκδηλώσεις και παρελάσεις, και κυρίως σε αυτές όπου έχουν παρατηρηθεί έντονες αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών.


Παράλληλα, ζητήθηκε η ενίσχυση του δικτύου πληροφοριών για πιθανές οργανωμένες ενέργειες από ομάδες ατόμων ακραίων χαρακτηριστικών και τάσεων, για το ενδεχόμενο προληπτικών προσαγωγών.
Υπολογίζεται ότι στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης επιστρατεύθηκαν τουλάχιστον 800 αστυνομικοί.
πληροφορίες pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου