Σελίδες

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚAΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ;
Αυτή την ώρα δεκάδες λαθρομετανάστες έχουν παρεισφρύσει σστην λαϊκή αγορά του Χολαργού η  οποία ξεκινά από το ύψος του Σκλαβενίτη και φτάνει πάνω από το γήπεδο της πόλης. Κάνουν χρυσές δουλειές σε βάρος των νομίμων επαγγελματιών οι οποίοι στενάζουν κάτω από τους δυσβάσταχτους φόρους της Πολιτείας. Οι παράνομοι μετανάστες κάνουν χρυσές δουλειές σε βάρος της εφορίας που χάνει πολλά δις ετησίως από ΦΠΑ τον οποίο τσεπώνουν οι εισβολείς στην χώρα μας. Η εφορία και το ΣΔΟΕ περιορίζονται μόνο να συλλαμβάνουν τους πολύπαθους επαγγελμτίες της μικρομεσαίας τάξης που δεν αντέχουν άλλο και είτε φουντάρουν από το μπαλκόνι τους είτε βάζουν λουλέτο στην επιχείρησή τους. 

Γίνεται τώρα και καθημερινά σε κάθε πόλη: οι λαθρομετανάστες επωφελούνται από το ...δώρο της τρόϊκας να καρατομήσει την δημοτική αστυνομία και πλέον οργώνουν ανενόχλητοι σε όλους τους δήμους. 
Πού είναι η αστυνομία; Χωρίς προσωπικό και με ένα περιπολικό τι να κάνει η αστυνομία και πού να πρωτοπάει; Άλλωστε η κυβέρνηση έχει δώσει εντολές στην Αστυνομία να μαζεύει λεφτά από κλήσεις για παράνομη στάθμευση!!!

Ιδού τι πουλάνε οι λαθρομετανάστες τσεπώνοντας όλο το χρήμα και γλεντώντας εις υγείαν των κορόιδων Ελλήνων του ...success Story και των Σαμαρά-Στουρνάρα: ομπρέλες, μαγνητόφωνα, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, ρούχα, πιάτα, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια, μπαταρίες, πιστολάκια για τα μαλλιά σας, φακούς και πετσέτες!

Κι ύστερα, οι λαθρομετανάστες θα μας δείχνουν και τους όρχεις τους για το πού έχουν γραμμένους τους Έλληνες. Οι οποίοι Έλληνες θα πληρώσουν και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για να τους φτιάξουν και τέμενος! Θα τους νομιμοποιήσουμε όλους αυτούς, για να μας...σφάζουν μετά από μερικά χρόνια ως ...άπιστους, μια και οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι αυξάνουν και πληθύνονται σε βάρος των Ελλήνων των οποίων ο πληθυσμός συρρικνώνεται καθημερινά κάτω από την πολιτική των μνημονίων!
(φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου