Σελίδες

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ Η ΕΠΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

 ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ...ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
 Μην αγοράζετε και πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας για τις φανέλες, Τ-Shirt, προϊόντα της εθνικής ομάδας, των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Superleague και όλων των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν  εθνόσημο-μαϊμού
Η ΕΠΟ κάνει την πάπια. Αντί μάλιστα να αποσύρει το εθνόσημο-μαϊμού με την σημαία που την προβάλλει σαν ελληνική στις επίσημες εμφανίσεις της εθνικής ποδοσφαίρου, αλλά που δεν είναι η ελληνική σημαία, έχει διασπείρει το σήμα-μαϊμού δεξιά κι αριστερά. Και με αυτό το σήμα-μαϊμού στοχεύει να στείλει την εθνική μας ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ρε, θα σοβαρευτείτε ή θα σας κάνουμε ρεζίλι από το πρωί μέχρι το βράδυ; 
Ο Γιώργος Ιωάννου που, προς τιμήν του έκανε την αποκάλυψη, ξαναφέρνει το θέμα στην επιφάνεια με νέα στοιχεία και ντοκουμέντα. 
Ιδού:
"Αγνόησε η Ε.Π.Ο. το γνήσιο και αληθινό εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία.
Αυτοδιοίκητο της Ε.Π.Ο. σημαίνει νεοταξική αλαζονεία.

Αυτά για αρχή...

Η αποκάλυψη-βόμβα Νο 3 είναι αυτή για το που χρησιμοποιείται το σήμα-μαϊμού:

Πρώτα ας ξεκινήσουμε με μια καλή... προθέρμανση... Κάποιοι από σας έχετε διαβάσει τα δύο προηγούμενα άρθρα-αποκαλύψεις που αφορούσαν για το σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία και είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ως σήμα-μαϊμού.

Στην φωτογραφία 1 όπως ξέρετε οι περισσότεροι και έχετε πλήρη γνώση πια (κυρίως μέσω διαδικτύου) το σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία δεν είναι το επίσημο, γνήσιο, αληθινό και αυθεντικό σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γιατί συμβολίζει το τίποτα, είναι ένα τίποτα, δεν είναι η ελληνική σημαία, δεν συμβολίζει την ελληνική σημαία και είναι το χειρότερο σήμα για την εθνική μας ομάδα. Το σήμα αυτό έμεινε στην ιστορία ως σήμα-μαϊμού. Μόνο το ΕΛΛΑΣ είναι σωστό που υπάρχει στο σήμα-μαϊμού για να θυμίζει σε ποια χώρα βρισκόμαστε.

Το σήμα-μαϊμού όπως είδατε καθαρά και ξάστερα στην φωτογραφία 1 δεν είναι η ελληνική σημαία που βλέπετε στην φωτογραφία 2.

Επίσης το σήμα-μαϊμού δεν έχει καμία σχέση με το γνήσιο και αληθινό εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία, που συμβολίζει την ελληνική σημαία, έχει το όνομα ΕΛΛΑΣ για να θυμίζει σε ποια χώρα βρισκόμαστε στην φωτογραφία 3 που προβλήθηκε στο indobserver.blogspot.gr στις 4 Νοεμβρίου 2013 και στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στις 6 Νοεμβρίου 2013 που ευτυχώς πια υπάρχει και στο διαδίκτυο.

Στην συνέχεια, αφού εμπεδώσατε καλά αυτά που διαβάσατε και είδατε πριν, θα δείτε που χρησιμοποιείται αυτό το σήμα-μαϊμού που δεν ήταν ποτέ το επίσημο σήμα της εθνικής ομάδας που δεν είναι η ελληνική σημαία.

Στις φωτογραφίες 4 και 5 το σήμα-μαϊμού χρησιμοποιείται στις ποδοσφαιρικές φανέλες όλων των ομάδων της Superleague (ενδεικτικά δείτε του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ) υπάρχει το σήμα-μαϊμού. Το σήμα-μαϊμού έχει και ένα… αστέρι! Καλά βλέπετε! Αυτό το σήμα-μαϊμού με το αστέρι (!) το χρησιμοποιούν όλες οι ομάδες της Superleague στις φανέλες τους, όλες οι ομάδες των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το σήμα-μαϊμού είναι… αστεράτο! Είναι στάμπα απόρριψης του ελληνικού στοιχείου.

Στην φωτογραφία 6 αυτό το σήμα-μαϊμού που έχει το αστέρι (!) χρησιμοποιείται και από τον Ο.Π.Α.Π. που είναι και χορηγός του πρωταθλήματος της Superleague. Είναι στάμπα απόρριψης του ελληνικού στοιχείου.

Στην φωτογραφία 7 ο Ο.ΠΑ.Π. χρησιμοποιεί το σήμα του μαζί με το σήμα-μαϊμού όταν παίζει η εθνική ποδοσφαίρου σε διάφορα έντυπα εντός και εκτός των Μ.Μ.Ε., σε αφίσες που δίνονται στα πρακτορεία του ο Ο.Π.Α.Π. και το χρησιμοποιεί παντού.

Στην φωτογραφία 8 η Ε.Π.Ο. φρόντισε και στο twiter να έχει το μικρό twit να φοράει ένα κασκολάκι που παραπέμπει στο σήμα-μαϊμού που επιβεβαιώνει ότι είναι υποστηρικτής του σήματος-μαϊμού που δεν είναι η ελληνική σημαία, δεν συμβολίζει την ελληνική σημαία.

Επίσης το σήμα-μαϊμού το χρησιμοποιούν και οι χορηγοί της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου (που είναι οι «γύρω» από την Ε.Π.Ο. και θα τους δείτε στο site της Ε.Π.Ο. epo.gr) για να δείξουν στο «δικό τους» κοινό (που δεν έχει σχέση με την πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν απορρίψει) μέσω διαφημιστικών τους καμπανιών τους που προβάλλονται στα ΜΜΕ ότι υπάρχει μια άλλη σημαία που πρέπει να ξεχάσουν την ελληνική σημαία και τι συμβολίζει η ελληνική σημαία, πρέπει να αποδεχτούν ότι είναι κάτω από μια άλλη σημαία (του τίποτα) για να αγοράζουν τα προϊόντα τους.

Στο δια ταύτα…

Μην αγοράζετε και πετάτε τσάμπα τα λεφτά σας για τις φανέλες, Τ-Shirt, προϊόντα της εθνικής ομάδας, των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Superleague και όλων των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν το σήμα-μαϊμού που δεν παραπέμπει στην ελληνική σημαία. Πέρα από την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Οι «φωστήρες» του ελληνικού ποδοσφαίρου (μαζί με τους «γύρω» τους) με την χρήση του σήματος-μαϊμού θεωρούν ότι οι Έλληνες φίλαθλοι, οπαδοί, φίλοι των ελληνικών ποδοσφαιρικών συλλόγων που είναι ταυτόχρονα και της εθνικής ομάδας, τους θεωρούν (οι «φωστήρες» με τους «γύρω» τους) μαϊμούδες, άσχετους, αφελείς και θέλουν μόνο για να ακουμπούν τα λεφτά τους σε μαϊμουδιές χωρίς να έχουν σκέψη και άποψη, τους υποτιμούν τόσα χρόνια και θα εξακολουθούν να τους υποτιμούν για πολλά χρόνια.

Οι «φωστήρες» του ελληνικού ποδοσφαίρου να ξέρουν ότι οι μαϊμουδιές δεν περνούν απαρατήρητες, είναι φανερές και ότι το γνήσιο και αληθινό εθνόσημο που παραπέμπει στην ελληνική σημαία, που συμβολίζει την ελληνική σημαία έχει μείνει μέσα στις ψυχές μας, δεν ξηλώνεται και ούτε πρόκειται να αντικατασταθεί όσα χρόνια και να περάσουν με το σήμα-μαϊμού τους που είναι το τίποτα, που είναι το δικό τους νεοταξικό τίποτα!
Γιώργος Ιωάννου".
 
Εμείς, υποσχόμαστε ότι θα ξεμπροστιάσουμε όλους αυτούς που εκεί στην ΕΠΟ παίζουν τα παιχνιδάκια τους και κάνουν τις ψευτο-δημόσιες σχέσεις τους πάνω στις πλάτες του λαού και της πατρίδας μας. Θα αλλάξουν το εθνόσημο-μαϊμού εδώ και τώρα. 
Εάν δεν το πράξουν άμεσα θα επανέλθουμε με νέες αποκαλύψεις και θα τους βγάλουμε όλους στη σέντρα. Με τα ονόματά τους! 

7 σχόλια:

  1. Φίλε όποιος και να είσαι και πως σε λένε και πάλι συγχαρητήρια! Τους πέταξες τα μάτια έξω! Αρκετά τόσα χρόνια οι μαϊμούδες κάνουν αίσχη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην εθνική μας ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιας και που είδα το θέμα στο ίντερνέτ που αφορά για το σήμα-μαϊμού και για την χρήση του, θα σας καταθέσω μια αληθινή μαρτυρία που είναι αληθινή που την ξέρουν ελάχιστα άτομα.

    Η αληθινή μαρτυρία είναι αυτή και έγινε τον Οκτώβριο του 2005 και επιβεβαιώνει απόλυτα ότι το σήμα που έχει η εθνική ομάδα είναι σήμα-μαϊμού.

    Ήταν Οκτώβριος του 2005, είχε περάσει πάνω από 1 χρόνο μετά την κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία που η Εθνική Ελλάδος έγινε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, ένας Έλληνας πολίτης διαπίστωσε πως αυτό το σήμα δεν είναι σωστό ύστερα από μια διαπίστωση και το σύγκρινε με την ελληνική σημαία. Ο Έλληνας πολίτης αποφασίζει μια πρωινή του Οκτωβρίου του 2005 να πάρει τηλέφωνο την ΕΠΟ. Παίρνει τηλέφωνο την ΕΠΟ και λέει με πολύ ευγενικά, απλά και όμορφα την διαπίστωσή του και λέει ότι "αυτό το σήμα δεν είναι η ελληνική σημαία". με σκοπό να αντικατασταθεί αυτό το σήμα που δεν έχει καμία σχέση με ελληνική σημαία. Η γραμματεία της ΕΠΟ δίνει την απάντησή της στον Έλληνα πολίτη ότι "εμείς στην ΕΠΟ θέλαμε το σήμα αυτό να μοιάζει σαν ελληνική σημαία"! Ο Έλληνας πολίτης δεν ξαναπάτησε γήπεδο να δει παιχνίδια εθνικής ομάδας ύστερα από αυτή την διαπίστωση που έκανε για το σήμα της εθνικής ομάδας που δεν είναι και το κατάλληλο και με την απάντηση που πήρε από την ΕΠΟ. Να θυμίσω σε όλους σας ότι τα γραφεία ήταν πριν στην Νέα Σμύρνη πριν καταλήξουν στο Γουδή.

    Με αυτή την μαρτύρια επιβεβαιώνεται απόλυτα ο όρος σήμα-μαϊμού για το σήμα της εθνικής ομάδας που δεν είναι ελληνική σημαία ή προσπάθησαν στην ΕΠΟ τότε να μοιάζει σαν ελληνική σημαία που δεν είναι ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ ΕΜΕΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ένα θα σου πω: Συγχαρητήρια για το θέμα. Επίσης συγχαρητήρια και στο μπλογκ που πρόβαλλε το θέμα αυτό που αφορά το σήμα της εθνικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΜΑΪΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΟ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανοησίες! Το σήμα της Εθνικής ΠΑΝΤΑ ήταν αυτό!
    Δείτε http://impromptuinc.wordpress.com/2011/12/20/1980-west-germany-greece-0-0/
    ή http://juhatamminen.photoshelter.com/image/I0000mtyu4p4CYz8 ή http://news.bbcimg.co.uk/media/images/60116000/jpg/_60116626_greece624.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να αλλάξει το σήμα αυτό της εθνικής γιατί δεν είναι σωστό. Το γνήσιο σήμα είναι αυτό που υπάρχει στον Παρατηρητή γιατί είναι η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή