Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΓΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΚΑΙ Ο ΛΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ;
Κακά τα ψέματα. Μέχρι στιγμής μπορεί να μην έχει κατέβει στην βάση των ψηφοφόρων αλλά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος έχει μαζέψει όλα τα καλά ονόματα. Τα δυνατά χαρτιά έχουν προσχωρήσει στον υπό δημιουργία συνδυασμό του. Ας τα δούμε:  
Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη (νυν δημοτική σύμβουλος από τα δυνατά χαρτιά της παράταξης Νικολάου και πρώην Αντιδήμαρχος δήμου Χολαργού), Θανάσης Αυγουρόπουλος (πρώην στενός συνεργάτης του Νικολάου, νυν δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος ΔΣ Χολαργού), Άννα-Μαρία Τσικρικώνη (νυν Αντιδήμαρχος, δημοτική σύμβουλος παράταξης Ξύδη),  Νάντια Σανταμούρη (πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πάνου Δεμερτζή),  Γιάννης Παπαλαμπρίδης (πρώην Πρόεδρος ΔΣ Παπάγου), Μαρία Δημητριάδου (νυν δημοτική σύμβουλος που εξελέγη με τον συνδυασμό του Πάνου Δεμερτζή και ανήκει στην δημοτική ομάδα της Βίκυς Νικάκη), Τζίνα Αρβανίτη (νυν κοινοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής 2ου Δημοτικού Χολαργού), Μιχάλης Μπόγρης (νυν κοινοτικός σύμβουλος με την παράταξη Ξύδη), Χριστίνα Καπουσίζη (νυν κοινοτική σύμβουλος με την παράταξη Ξύδη) 
Αυτά τα ονόματα φέρνουν πίσω τους χιλιάδες ψήφους. Είναι οι ψήφοι μπετόν-αρμέ που σίγουρα μεταφέρουν μαζί τους. Ειδικά τα ονόματα των Αθανασάκου-Αυγουρόπουλου έχουν φανατικούς υποστηρικτές που τους ακολουθούν όπου και να πάνε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Αποστολόπουλος ξεκινά από μία σταθερή βάση την οποία δεν δείχνουν να έχουν οι αντίπαλοί του, αυτή τη στιγμή. 
Εάν μάλιστα, όπως λένε κάποιες πληροφορίες, ο Κυριάκος Λινάκης συμπορευτεί με τον Αποστολόπουλο, τότε οι προοπτικές για να είναι ο ένας από τους δύο που θα περάσουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών, είναι τεράστιες. 
Το ότι ο Κυριάκος Λινάκης (πρώην πρόερος Δ.Σ. Χολαργού και από τα πιο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη) διάκειται ευμενώς προς τον Ηλία Αποστολόπουλο, είναι γεγονός. Ακόμη όμως ο κ. Λινάκης δεν έχει ξεκαθαρίσει την θέση του, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Άλλωστε δεν βιάζεται και καλά κάνει. 
Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες στα τέλη του Γενάρη θα γίνει η πρώτη επίσημη δημόσια συγκέντρωση του Ηλία Απστολόπουλου, όπου θα ανακοινωθεί το όνομα του συνδυασμού και πιθανώς να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.  

1 σχόλιο:

  1. Τον Καραμπάση, τον Παντελεάκο, την Παπαναστασίου και το Σκουτέρη να μην ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή