Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Κουγιουμτζόπουλος συνεχάρει τον Αποστολόπουλο
Ο επικεφαλής της παράταξης των 8Προτάσεων κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο, τον συνεχάρει για την επιτυχία του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργου του.
Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος, δήλωσε στον κ. Αποστολόπουλο την αμέριστη συμπαράστασή του, στην προσπάθεια και στον αγώνα που θα δώσει ως δημοτική αρχή για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

5 σχόλια:

  1. Α, ΜΠΑ ;

    Ο ΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΙΓΚΑ ;

    ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ;

    ΣΛΙΟΥΡΠ ΣΛΙΟΥΡΠ .........ΓΛΩΣΣΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΡΙΓΗΛΗ ,ΓΛΩΣΣΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ,ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζωή δεν είναι άτιμη.
    Τα ζώα που την απαρτίζουν είναι άτιμα !


    "Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος, δήλωσε στον κ. Αποστολόπουλο την αμέριστη συμπαράστασή του, στην προσπάθεια και στον αγώνα που θα δώσει ως δημοτική αρχή για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας και την εξυπηρέτηση των πολιτών".

    ΕΡΩΤΗΣΗ .

    Την "αμέριστη" συμπαράσταση σου ;

    Τι λες ρε παιδί μου !

    "Αμέριστη συμπαράσταση" σε αυτόν που εχθές έλεγες ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ και ότι ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΓΚΑ.

    Εσύ δεν το έγραψες το παρακάτω ή ο Φούφουτος ;

    http://indobserver.blogspot.gr/2014/05/blog-post_3055.html

    Και στον επίλογο σου γράφεις :

    "Με ποια, λοιπόν, κριτήρια οι πολίτες της έδωσαν μία από τις πρώτες θέσεις;
    Μήπως πρόκειται για πελατειακές σχέσεις και για την εκπλήρωση κάποιων υποχρεώσεων που καλλιεργούνται;
    Μήπως και τα άλλα προβεβλημένα στελέχη του συνδυασμού έχουν κάποιου είδους άλλες σχέσεις με το εκλογικό σώμα, αφού και αυτά μεταξύ των παροικούντων την Ιερουσαλήμ δεν διακρίνονται ούτε για την ποιότητά τους, ούτε τις ικανότητές τους;
    Και μήπως τελικά η πολιτική Αποστολόπουλου, θα εξαντληθεί αναγκαστικά στην εκπλήρωση τέτοιου είδους υποχρεώσεων και επιταγών;

    Πολύ φοβάμαι ότι με δήμαρχο τον Ηλία Αποστόλοπουλο μια τέτοια αναπαραγωγή του παλιού παλαιοκομματικού και καταστροφικού σκηνικού θα δούμε.

    Με τον κ. Τίγκα έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές και γι αυτό δεν μπορέσαμε να συνεργαστούμε. Μας χωρίζουν αντιλήψεις, μεθοδολογίες και αρκετές προγραμματικές διαφορές. Οφείλω όμως να αναγνωρίσω ότι στελεχώνεται από πρόσωπα με αρχές και αξίες που μπήκαν στο ψηφοδέλτιό του εν γνώσει τους ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον τους. Δεν πήγαν με τον νικητή αλλά μ’ αυτόν που πίστευαν ότι μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τις αξίες τους και να διοικήσει καλύτερα το δήμο. Δεν πήγαν ούτε με ανταλλάγματα, ούτε με προσδοκίες. Εκαναν έναν έντιμο αγώνα και γι αυτό διατήρησαν και καλές σχέσεις με όλους τους αντιπάλους τους.

    Ο κ. Τίγκας είναι ένα άτομο με πλούσιο και αξιόλογο βιογραφικό. Πάντα ήταν διαβασμένος στο δημοτικό συμβούλιο. Και επειδή λευκό ή άκυρο εγώ ποτέ δεν ψηφίζω, θα τον προτιμήσω."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυψε Χαρη γλυψε, θα σε ελεησει ο Αποστολοπουλος με κανεναν ισολογισμο γιατι ειναι μεγαλοψυχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές οι ανακοινώσεις είναι τυπικές. Καλά θα κάνουν όλοι οι άλλοι υποψήφιοι να μείνουν μακριά από τον Αποστολόπουλο γιατί θα χρεωθούν και αυτοί όλη την αχρηστία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή