Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΚΕΧΡΗΣ: "ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ"

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Δημότες Παπάγου - Χολαργού που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους τελικά επέλεξαν τους άλλους συνδυασμούς.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φίλους, τους συνεργάτες και τα στελέχη της παράταξής μας, που από την αρχή μέχρι το τέλος δώσαμε τον αγώνα για το όμορφο προάστιό μας με ήθος, ποιότητα και αξιοπρέπεια.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τον καινούργιο Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού και να του ευχηθώ καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Αυτονόητο είναι ότι όλοι εμείς στη Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου - Χολαργού θα ασκήσουμε εποικοδομητική και όχι στείρα αντιπολίτευση, στηρίζοντας κάθε πολιτική της Διοικητικής Αρχής που θα κινείται προς όφελος του Δήμου και των πολιτών. Παράλληλα όμως θα σταθούμε ξεκάθαρα απέναντι σε οποιαδήποτε ενέργεια υποβαθμίζει το δημόσιο συμφέρον.

Οπλιζόμαστε με μεγαλύτερη δύναμη και συνεχίζουμε το έργο μας υπεύθυνα και απαρέγκλιτα, μέχρι να επέλθει η ουσιαστική Αναγέννηση του Τόπου.

Γιάννης Κεχρής

Επικεφαλής της «Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου – Χολαργού»

15 σχόλια:

  1. Ωραία ανακοίνωση , σοβαρή και προσεγμένη.

    Να διώξεις τον Τούτουζα από τον συνδυασμό σου .

    Είναι ανεπίτρεπτο να πηγαίνει για υποτίθεται "εθιμοτυπική" επίσκεψη μια μέρα πριν τις εκλογές στο αρχηγείο του Αποστολόπουλου.
    Ας πήγανε να τον δει στο σπίτι του .

    Μέγα λάθος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φύγει μόνος του...

      Διαγραφή
    2. Όνειρα θερινής νυχτός...

      Διαγραφή
    3. Να διώξει ο Κεχρής τον Τούτουζα εξαιτίας του οποίου βρέθηκε από την 8η-9η στην 4η θέση; Είσαι αστείος. Μάλλον άγαλμα πρέπει να του φτιάξει!!!

      Διαγραφή
  2. Πολιτικος καραγκιοζης ο κεχρης, αποδειχηκε απο τις πραξεις του ολη την εβδομαδα.

    αναμενουμε αντιπολιτευση αντιστοιχης "ποιοτητας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΙΓΚΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε (10.54), αν κάτι χαρακτήρισε τον Κεχρή ήταν η πολιτική του συνέπεια. Αποφάσισε μετά την πρώτη Κυριακή να στηρίξει τον Τίγκα με πρωταρχικό κριτήριο την πολιτική του διαδρομή τα τελευταία 3,5 χρόνια: Ο Κεχρής είχε μια σταθερή και αταλάντευτη στάση απέναντι στον Ξύδη και ο Αποστολόπουλος ταυτιζόταν με τον Ξύδη. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια συζήτηση με Δημότες, προεκλογικά, όταν τον ρώτησαν γιατί δεν τα βρίσκουν με τον Αποστολόπουλο, αυτός απάντησε ότι για θέματα του Δήμου ήταν πολύ πιο κοντά με τους Πολυκαλά - Ρεμούντο - Ζήκα παρά με τον Ξύδη - Αποστολόπουλο - Δασκαλόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί δεν τα βρήκε με τους Πολυκαλά- Ρεμούνδο- Ζήκα;;;

      Διαγραφή
  5. Κύριε Ανώνυμε 11:40 π.μ. κάνετε μεγάλο λάθος. Ο κύριος Κεχρής απέδειξε σε ολο το Δήμο με την συμπεριφορά του οτι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η καρέκλα. Τίποτ άλλο. Με το να λέει αυτά που έλεγε, δεν κέρδισε εντυπώσεις, αντιθέτως έδιωξε πολλούς δικούς του ανθρώπους από δίπλα του. Το μόνο που τον έσωζε κάπως ήταν η σύζυγος του, η οποία απέδειξε οτι είναι ανώτερος άνθρωπος, με ποιότητα και ήθος. Μην πούμε για την μητέρα του η οποία έβριζε χυδαία ακόμα και στα εκλογικά κέντρα . Νομίζετε οτι τέτοιον άνθρωπο θα θέλαμε για Δήμαρχο; Ντροπή του, ντροπή στους ανθρώπους του που φέρθηκαν χυδαία, ντροπή στους 'συμβούλους' του που τον έβαλαν να ακολουθήσει αυτόν το δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 12.55, κάνεις λάθος. Δεν μπορείς να κρίνεις τον Κεχρή αποσπασματικά από μεμονωμένα περιστατικά που έχουν σχέση με κάποιον ή κάποιους συμβούλους του ή ακόμη και από κάποιο συγγενικό του πρόσωπο. Ο Κεχρής ακόμη και όταν ήταν καταγγελτικός, ή καταγγελία του ήταν πάντα τεκμηριωμένη με νούμερα και στοιχεία. Έκανε αντιπολίτευση και ήταν θεσμική του υποχρέωσή να κρίνει με στοιχεία την Διοίκηση και αυτούς που την ασκούν. Ποτέ δεν κτύπησε κάτω από την μέση ούτε τον Νικολάου ούτε τον Ξύδη ούτε τον Αποστολόπουλο - Δασκαλόπουλο. Αυτά που έλεγε για τον Αποστολόπουλο ήταν ότι ήταν μέλος μιας Διοίκησης και θα έπρεπε να κριθεί και από τα πεπραγμένα του. Και σε ότι αφορά την προσωπικότητα του Αποστολόπουλου αυτό που έλεγε ήταν ότι ουδέποτε διατύπωσε πολιτικό λόγο ως Δημοτικός Σύμβουλος. Όλα αυτά ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα. Κάποια στιγμή όταν τέθηκε το θέμα της πανεπικατάστασης - ακαδημαικής κατάστασης του Αποστολόπουλου: αυτό που απάντησε ήταν ότι δεν χρειάζεται αναγκαία πτυχίο για να διοικήσει επάξια κάποιος έναν Δήμα ή ακόμη και μια χώρα αυτό όμως που ενοχλεί είναι να προσπαθεί ο συγκεκριμένος (Αποστολόπουλος) ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα του να παρουσιάζει συγκαλυμμένα τον ευατό του ως απόφοιτο Πανεπιστημιακής Σχολής αναφέροντας ότι έχει σπουδές στο Πανεπηστήμιο του Πειραιά, κάτι που ναι μεν ήταν αλήθεια αλλά δημιουργούσε την εντύπωση ότι αποφοίτησε κάτι που δεν ισχύει. Για παράδειγμα ο Νικολάου ήταν κάποτε φοιτητής Ιατρικής, ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι έχει γνώσεις Ιατρικής, υπονοώντας έτσι ότι ήταν γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 12-55 είσαι σίγουρα με τον κ. Αποστολόπουλο και το καταλάβαμε αυτό.Μια ερώτηση μόνο θέλω να σου κάνω. Ας υποθέσουμε ότι ο κ. Κεχρής νοιάζεται μόνο για την καρέκλα. Ο κ. Αποστολόπουλος δεν νοιάζεται για αυτήν; Πως θα κάνει απόσβεση στα λεφτά που χάλασε προεκλογικά; Και να σου πω και κάτι. Οταν με πλησίασαν και απο τις δύο παρατάξεις για τον ψήφο κανένας απο την πλευρά του κ.Κεχρή δεν μου έταξε λαγους με πετραχίλια όπως έκαναν απο τη πλευρά του Αποστολόπουλου.μέχρι και θέση στο μετρό μου ταξανε. Αρα καταλαβαινεις οτι για την καρέκλα τρέχανε όλα τα κομματοσκυλα που έχει δίπλα του ο Αποστολόπουλος.ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποια στιγμή πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να κάνουμε συγκρίσεις σε επίπεδο ουσίας.
    Αποστολόπουλος: Απόφοιτος Λυκείου δεν κατάφερε να τελειώσει Πανεπιστήμιο
    Τίγκας: Πτυχιούχος
    Κεχρής: Πτυχιούχος

    Αποστολόπουλος: Ανύπαρκτος σε παρεμβάσεις ως Δημοτικός Σύμβουλος
    Τίγκας: Έντονη δράση με πολυάριθμες παρεμβάσεις (Τοπικός Τύπος, Δημοτικό Συμβούλιο) ως Δημοτικός Σύμβουλος
    Κεχρής: Έντονη δράση με πολυάριθμες παρεμβάσεις (Τοπικός Τύπος, Δημοτικό Συμβούλιο) ως Δημοτικός Σύμβουλος

    Αποστολόπουλος: καμία ουσιαστική παρέμβαση στην τοπική κοινωνία
    Τίγκας: Πρόεδρος Συλλόγου Θεσσαλών, Πρόεδρος Συλλόγου Επιστημόνων στον Τίμιο Σταυρό
    Κεχρής: Πρόεδρος Γιατρών- Οδοντιάτρων περιοχής, Εθελοντής Γιατρός στα Πολυιατρεία, και Πρόεδρος σε κάποιο Σύλλογο για τον Μαραθώνιο (δεν γνωρίζω ακριβώς)

    Αποστολόπουλος: Με μεγάλη οικογενειακή βοήθεια (χρήμα και υπόσταση)
    Τίγκας: αυτοδημιούργητος
    Κεχρής: αυτοδημιούργητος

    Και οι τρεις μάλλον επιτυχημένοι στο επάγγελμα που άσκησαν

    Αν κάποιος διάλεγε με βάση την ποιότητα της προσωπικότητας θα άφηνε πίσω τον Αποστολόπουλο.
    Φυσικά υπάρχουν και οι Ζήκας και Ρεμούντος αξιολογότατοι αλλά άνηκουν σε άλλους πολιτικό χώρο
    Αναρωτιέται κάποιος γιατί ο κόσμος και με τι κριτήρια επέλεξε τον Αποστολόπουλο.
    (Εννοείται ότι σωστά καταψήφισε τους Νικολάου, Δασκαλόπουλο)

    Από εκεί και πέρα ας δούμε τον Αποστολόπουλο και μπορεί να αποδειχθεί ότι η κρίση του κόσμου ήταν σωστή. Θα δούμε


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεχίζουν κάποιοι μια πρακτική που τους έφερε εκεί που τους έφερε. Όταν δεν καταλαβαίνουν από τα λάθη τους και όταν κάποιους τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει , τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Ούτε τους δικούς του ψηφοφόρους δεν μπόρεσε να επηρεάσει ο Κεχρής που τους έστελνε στον Τίγκα όπου η Κούτρα και η Ευαγγελοπούλου, ο Κουκής και ο Κουτάκης δεν ήταν του Ξύδη.Μάλλον του Ρεμούνδου ήταν και δεν το είχαμε καταλάβει.Ας σταματήσουν να νομίζουν ότι ο κόσμος είνα ηλίθιος. Για το πολιτικό μέλλον του Κεχρή ήταν προτιμότερος τώρα ένας Παπαγιώτης και μεγαλύτερος σε ηλικία δημαρχος όπως ο Τίγκας από ότι ο 38χρονος Χολαργιώτης Αποστολόπουλος και δεν δίστασε να πάρει πίσω όλα αυτά που έλεγε τέσσερα χρόνια τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή