Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΤΑΝΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ! Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΕ ...ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK!

Δείτε προφίλ βουλευτίνας της ΝΔ, της κας Ιακωβίδου η οποία ανέβασε την φωτό που βλέπετε στον ...τοίχο της, για να εισπράξει εκατοντάδες like, ενώ ακόμη και τώρα δέχεται καρδούλες και φιλοφρονήσεις για το πόσο...κούκλα, υπέροχη και εντυπωσιακή είναι!!! Ψηφοφόροι, γνωστοί της ή φίλοι της, τής στέλνουν φιλάκια και καρδούλες σε σημείο αηδιαστικό: ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑΝΙΑ... Παντα εντυπωσιακη, ANGEL, ΥΠΕΡΟΧΗ, Η Ν/Δ τετοιες γυναικες θελει ομορφες και δυναμικες, ΚΟΥΚΛΑ  και άλλα παρόμοια κοσμητικά ...γλειψίματα! Εμείς βέβαια, που από την εφημερίδα μας της στείλαμε δύο επικριτικά σχόλια, η κα Ιακωβίδου τα κατέβασε αμέσως!!! Της λέγαμε ότι κούκλες είναι εκείνες οι Ελληνίδες που τολμούν να σηκώσουν ανάστημα και να πουν ΟΧΙ. Ότι με τη στάση της μοιάζει περισσότερο με πρόβατο στο μαντρί που ακούει τις προσταγές του τσοπάνη! 
Η κα Ιακωβίδου όμως, ενώ βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τους εκατοντάδες θαυμαστές της και με τον καφενέ της βουλής όπου ήπιε το
Η Τάνια Ιακωβίδου και ο Πρωθυπουργός μαζί με όλα τα πολιτικά πρόβατα που ψηφίζουν "Ναι σε όλα" πίνουν το καφεδ'ακι τους στη Βουλή. Τη φωτό αυτή και τις καρδούλες αγάπης προς το πρόσωπό της, η κα Ιακωβίδου ήξερε να τις αναρτήσει στο προφίλ της στο facebook. γαι την επέτειο της απελευθέρωσης της Ελλάδος από τους Γερμανούς, δεν είχε να πει τίποτε! Μιλάμε για πολύ πατριώτισσα την οποία ο Σαμαράς πρέπει να υπουργοποιήσει άμεσα! 
καφεδάκι της με τον Σαμαρά, δεν είπε ούτε μία λέξη για τη σημερινή ημέρα απελευθέρωσης της χώρας μας από τους Γερμαναράδες. Όπως βεβαίως δεν λέει λέξη για το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις που μας χρωστάνε οι εχθροί της Πατρίδος μας Γερμανοί! Αντιθέτως, η κα Ιακωβίδου, μαζί με τον δωσίλογο Πρωθυπουργό της έχει προσκυνήσει τις εντολές της Μέρκελ, επιβάλλοντας ουσιαστικά με τη στάση της, μια ακόμα Γερμανική κατοχή στην πατρίδα μας. 
Νοιάζονται μόνο για την καρέκλα, τα υποργιλίκια και να τους κολακεύουν!!! Δωσίλογοι και ...προβατάκια είναι! 

2 σχόλια:

  1. Βρήκες κι'εσύ τώρα,το κατ'εξοχήν ΠΡΟΒΑΤΟ μέσα στη Ν.Δ. Καλά κάνεις και την κράζεις,αλλά αυτή είναι σκέτο ΜΠΕΕΕΕ! Είπαν κάτι οι αριστεροί μήπως?ΟΧΙ!Οι Άλλοι της βουλής,είπαν?ΟΧΙ! Τόσες Μίζες από τα εξοπλιστικά-τηλεπικοινωνιακά MADE GERMANY. E,μην μας πούν και αχάριστους... !Του Τσόχα η τσέπη γέμισε μόνο??? ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεμάτος ο στάβλος! Πρόβατα, γουρούνια, βόδια και πολλές κότες! Εμάς περιμένουν... Καλή λευτεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή