Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Εξακολουθώ και επιμένω σε μια αδέσμευτη  από τα κόμματα τοπική Αυτοδιοίκηση. Ειδικά  αυτή την εποχή που ο κόσμος φαίνεται να αποδοκιμάζει τα παραδοσιακά κόμματα τα οποία επί δεκαετίες καθόρισαν την μοίρα αυτού του λαού, πιστεύω  περισσότερο παρά ποτέ ότι είναι η ευκαιρία να δείξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση ότι μπορεί να απελευθερωθεί από  τους εναγκαλισμούς  της με τα κόμματα!
Στον δήμο Παπάγου-Χολαργού μέχρι σήμερα δεν έχει εκλεγεί  κανείς στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη! Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο εκάστοτε δήμαρχος επιδιώκει να επιβάλει τον δικό του υποψήφιο, συνήθως προερχόμενο από τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ! Ακόμη και...

στην αυριανή εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη, ο νέος Δήμαρχος φέρεται να στηρίζει την υποψηφιότητα του Π. Κανελλόπουλου, εκλεκτού του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά!

Το γεγονός με λυπεί ιδιαίτερα, ωστόσο δεν μου αποστερεί την ελπίδα και την πίστη στο ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικά στον νεοσύστατο θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα τον πολίτη όταν είναι ανεξάρτητη και αδέσμευτη από τα κόμματα. Με αυτό το σκεπτικό καταθέτω αύριο την υποψηφιότητά μου και διεκδικώ την ψήφο των δημοτικών συμβούλων. Απευθύνομαι στη συνείδησή του και ποτέ στις κομματικές δεσμεύσεις τους!
Μάκης Βραχιολίδης

7 σχόλια:

  1. ο Αποστολόπουλος κατόπιν κομματικής οδηγίας στο συνδυασμό του ετοιμάζεται να διορισει συμπαραστατη δημοτη της ιδίας κομματικής προέλευσης ΝΔ με στόχο να συγκαλυπτονται από δικό του άνθρωπο τα κρίσιμα ζητήμτα που απασχολόυν τους δημότες, καταργόντας έτσι κάθε κριτική προς τη δημοτική αρχή. Μπράβο δήμαρχε συγχαρητηρθια για τις αλλάγες που υποσχέθηκες προεκλογικά οτι θα φέρεις στο Δημο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάκη Βραχιολίδη για την θέση του συμπαραστάτη του Δημότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Ξύδης είναι φίλος του υποψήφιου συμπαραστάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάκη sorry, αλλά προτιμούμε Πέτρο Καραμανέα για συμπαραστάτη του δημότη. Τόσα χρόνια ως εκδότης της Πορδής του Δημότη δικαιούται και εκείνος τη θέση, ειδικά τώρα που τον κυνηγάει και η Αγία Ηγουμένη. Δείξε λίγη κατανόηση λοιπόν και κάνε στην άκρη για τον Πέτρο. Συναδελφική αλληλεγγύη λέγεται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. makare go on you are the best, even if you gonna take the poulo from kanelopoulo you are the true power of our municipality , write on your balls the mayor and his friends !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πότε θα καταλάβεις ότι δεν πρόκειται να βγεις?
    Ναι είσαι ανεξάρτητος αλλά μόνο για όσα θα βάζεις στην τσέπη σου!
    Από το αηδιαστικό σου blog όλοι έχουν καταλάβει πλέον ότι ανάλογα από ποιον τα παίρνεις γράφεις υπέρ του τα ανάλογα!
    Θα πρεπε να χεις εξαφανιστεί από το Χολαργό αλλά δεν φταις εσύ φταίνε όλοι εκείνοι που τόσα χρόνια έκαναν πίσω και δεν ζήτησαν την καταδίκη σου για να ξεβρομίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή