Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΟ!

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής του Παπάγου διαμαρτύρονται για την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ στο σημείο όπου ήδη βρίσκεται και το Υπουργείο Συγκοινωνιών. Επικρίνουν την...


προηγούμενη δημοτική Αρχή η οποία δεν έκανε απολύτως τίποτε όσο το ΚΤΕΟ ήταν κλειστό, προκειμένου να αποτρέψει την επαναλειτουργία του και να ζητήσει την μεταφορά του σε άλλη περιοχή. 
«Σε καμία άλλη πόλη δεν λειτουργεί ΚΤΕΟ μέσα στον οικιστικό ιστό. Τα ΚΤΕΟ βρίσκονται μερικά χιλιόμετρα έξω από τις πυκνοκατοικημένες περιοχές. Εδώ όμως, το ΚΤΕΟ  είναι μέσα στα… μούτρα μας. Δεν φτάνει που έχουμε τις υπηρεσίες του Υπουργείου Συγκοινωνιών, θα πρέπει να έχουμε και το ΚΤΕΟ με ό,τι φασαρία και μόλυνση συνεπάγεται αυτό». 

Εν τω μεταξύ υπάρχουν διαμαρτυρίες και για το γεγονός ότι  πολλοί από τους οδηγούς που βρίσκονται σε αναμονή  για να περάσουν τη διαδικασία του ΚΤΕΟ κάνουν τη σωματική τους ανάγκη στην εξωτερική μάντρα του ΚΤΕΟ με αποτέλεσμα όλη η περιοχή να κατακλύζεται από φοβερή δυσωδία την οποία υφίστανται οι κάτοικοι της περιοχής!
Νομίζω ότι έστω και αυτή την ώρα η Δημοτική Αρχή οφείλει να λάβει κάποια μέτρα για την ανακούφιση της περιοχής και των κατοίκων. 
Υφίσταται πρόβλημα και δεν μπορεί να το κρύβουμε κάτω από το χαλί!

2 σχόλια:

  1. O περιβαλλοντικός σύλλογος Παπάγου Ο " ΥΜΗΤΤΟΣ" δεν έχει άποψη για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία ? ? Μόνο από πίτες και φωτογραφίες γνωρίζει ο πρόεδρος του κ. Μαυράκος ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν γράψεις το σχόλιο σου κύριε άσχετε έπρεπε πρώτα να ρωτήσεις τον Κο Μαυράκο τι κάνει; Τέτοια σχόλια γράφουν μόνο αυτοί που κάθονται στους καναπέδες τους και δεν έχουν τι να κάνουν.

      Διαγραφή