Σελίδες

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ"(EXTRA)! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός! Πάντως, δεν...


μπορούμε παρά να το επισημάνουμε και να ενημερώσουμε τους φίλους και τις φίλες. 
Αν και ο Μάκης Βραχιολίδης είχε ενημερωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα για την αποψινή συμμετοχή του στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" (EXTRA), μόλις ανέβηκε η είδηση στο blog, στο facebook και στο twitter (διαβάστε εδώ), προκειμένου να ενημερωθούν οι αναγνώστες μας, μετά από 2-3 ώρες δεχτήκαμε τηλεφώνημα το οποίο ακύρωνε την πρόσκληση-συμμετοχή του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή"! 
Η καθ'όλα ευγενέστατη συνεργάτης του Νίκου Νικολόπουλου πληροφόρησε τον Βραχιολίδη ότι έγινε κάποιο μπέρδεμα και, λόγω της μη συμμετοχής ενός προηγούμενου πάνελ, τελικά απόψε θα παραστούν στην εκπομπή του δυναμικού βουλευτή οι προσκεκλημένοι του προηγούμενου πάνελ. Μας υποσχέθηκε ότι θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας την επόμενη Δευτέρα. Εδώ είναι ο Βραχιολίδης και αναμένει την πρόσκληση της ευγενικής κυρίας. 
Λέτε να πείραξε ο τίτλος της αναγγελίας μας "Θα τα πούμε έξω από τα δόντια" ; Δεν το πιστεύουμε... διότι ο Νίκος Νικολόπουλος έχει αποδείξει ότι είναι πολύ εντάξει άνθρωπος σε όλα του! Και τιμά τον Βραχιολίδη με τις προσκλήσεις του. 
Βέβαια, ο Νίκος δεν είναι μόνος του και δεν αποφασίζει μόνον αυτός για τα της εκπομπής του! Οπότε, αν κάποιοι ψιλιάζονται το οτιδήποτε, αυτό πρέπει να το αναζητήσουν αλλού και όχι στον δυναμικό βουλευτή! 

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΡΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ??? ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΡΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΝΙΚΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΔΑΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ! ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς θέλουμε Μάκη για να μας πωρώνει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή