Σελίδες

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ! Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!

Αυτά που βιώνουμε τους τελευταίους -ειδικά- μήνες είναι πρωτοφανή στην τοπική αυτοδιοίκηση, τα οποία όμως καταδεικνύουν ένα πράγμα: ότι η εκάστοτε δημοτική αρχή είναι ανήμπορη να επιβάλει τη δική της πολιτική. Εξουσία δεν έχει ο δήμαρχος, αποδεικνύεται ότι είναι μια απλή μαριονέτα, ένας θεατής των όσων αποφασίζει η τρόικα (βλέπε το γραφείο του Ράϊχενμπαχ και του Φούχτελ), με την ελληνική κυβέρνηση να επικυρώνει τις αποφάσεις των δανειστών!!! 
Ο Δήμαρχος Ξύδης και ο κάθε δήμαρχος φαίνεται να είναι ένας απλός θεατής, ένας άνθρωπος που θα έρθει να μαζέψει τα συντρίμια που του έχουν αφήσει οι αποφάσεις του Ράϊχενμπα και του Φούχτελ!
Πριν από ένα χρόνο είχαμε το ξήλωμα των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ από τον Βρούτση, μετά είχαμε το ξήλωμα του ΕΟΠΥΥ από τον Άδωνι και τώρα έχουμε την κατάργηση του 1ου-6ου δημοτικών σχολείων Χολαργού και τη συγχώνευσή τους σε ένα σχολείο! Αύριο-μεθαύριο οι τροϊκανοί (καθίκια-τοκογλύφοι) θα έρθουν να πουν "δεν χρειάζεται να υπάρχει το ...τάδε δημοτικό Παπάγου, θα ενωθεί με εκείνο το δημοτικό Χολαργού" και πάει λέγοντας η καταστροφή του δήμου!!!

Ρωτάμε: O δήμαρχος, είτε λέγεται Ξύδης είτε ο οποιοσδήποτε, διοικεί τον δήμο του ή απλά μαζεύει τα...αποκαϊδια που αφήνουν οι κωλογερμανοί; Είναι κατεχόμενη περιοχή ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού; Αν ναι, να ξέρουμε ότι διοικούμαστε από τον Ράϊχενμπαχ και το Φούχτελ και ο εκάστοτε δήμαρχος είναι απλή μαριονέτα. Να βγει και να το ομολογήσει ο Δήμαρχος. Και σε αυτή την περίπτωση να καταργηθούν οι εκλογές, δεν χρειάζονται. Ο κόσμοςς νομίζει ότι εκλέγει δήμαρχο και όχι μαριονέτα.
Αν όμως ο Δήμαρχος δεν αισθάνεται ότι είναι μαριονέτα, τότε να στείλει στο διάολο όλα αυτά τα αποβράσματα-νταβατζήδες που κάνουν κουμάντο στον δήμο. Να κατέβει με πλακάτ στο Υπουργείο Παιδείας να ξεσηκώσει τους γονείς και τους μαθητές να καλέσει τα κανάλια και να κάνει την επανάστασή του για το νέο έγκλημα που συντελείται στον δήμο μας! ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ; 

9 σχόλια:

  1. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ


    Συνάντηση είχε αργά προχθές βράδυ στο υπουργείο Ανάπτυξης ο δήμαρχος Παν. Νίκας, με το γενικό γραμματέα Επενδύσεων ΕΣΠΑ, Γιώργο Γιαννούση, για τη χρηματοδότηση του...
    20ού Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού από το ΕΣΠΑ (είναι ενταγμένο και χρηματοδοτούμενο έργο), επειδή έχουν προκύψει σοβαρά ζητήματα με την Ε.Ε. εξαιτίας των υπερεντάξεων έργων (overbooking). Είναι τέτοιο το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει οι υπερεντάξεις, ώστε έφθασε να αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση η αδειοδότηση των Βρυξελλών για χρηματοδότηση ακόμα και ενταγμένου έργου, όπως είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν με την Ε.Ε. (η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε την εξαίρεση από τις απαγορεύσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Δράμας), ο Δήμος θα προχωρήσει στην πραγματοποίησή του, ελπίζοντας είτε στην τακτοποίηση του θέματος από την Ε.Ε. είτε στη συμβολή του κρατικού προϋπολογισμού από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Εκτός από το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, έχουν προκύψει ζητήματα και για άλλα έργα, τα οποία είναι ενταγμένα, έχουν λάβει έγκριση δημοπράτησης, έχει κατακηρυχθεί ο διαγωνισμός και απομένει η υπογραφή της σύμβασής τους.

    Ο κ. Νίκας επισήμανε ότι υπάρχουν νομικές ευθύνες των Δήμων, εάν δεν υπογράψουν τις συμβάσεις, παρότι δεν έχουν καμία ευθύνη για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας ανεξέλεγκτων ενεργειών. Από την άλλη πλευρά, το θέμα που έχει δημιουργηθεί έχει επισημανθεί πολλάκις στο παρελθόν από το δήμαρχο και αφορά στον τρόπο διαχείρισης του ΕΣΠΑ από τους περιφερειάρχες, οι οποίοι, προκειμένου να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά και πελατειακά συμφέροντα, ανακοίνωναν εντάξεις έργων τα οποία ήταν μελετητικά ανώριμα. Το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε και ένα από τα σημεία τριβής στο παρελθόν μεταξύ του κ. Νίκα και του κ. Π. Τατούλη. Η κατάσταση, όμως, όπως διαμορφώθηκε πολιτικά μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά και των περιφερειακών εκλογών, θεωρείται από τη Δημοτική Αρχή ως απαρχή νέων εξελίξεων στο θέμα της κατανομής κονδυλίων του ΕΣΠΑ, με τη θέσπιση ενός δημοκρατικού προγραμματισμού για την εξορθολογοποίηση του συστήματος εγκρίσεων έργων.

    radio936.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε φίλε , δεν κατάλαβες ότι μας δούλευαν προεκλογικά και οι εννέα άρχοντες ;
    Δεν κατάλαβες ότι ως εννέα "Μούσες" τραγουδούσαν "εννέα ωδές" ;
    Δεν κατάλαβες ότι δεν υπάρχουν λεφτά ;
    Δεν κατάλαβες ότι εκτός από τους Ντόναλντ Ντάκ, Παντσίτο Πιστόλες και Χοσέ Καριόκα , ήταν και άλλοι έξι που ακολουθούσαν ;

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ 62% ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ;

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ;

    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ,ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ;

    ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΔΗΜΟΤΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ,ΝΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, Η ΑΝΗΨΙΑ ΣΟΥ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΣΟΥ , Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ, Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΟΥ, Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ, Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !

    ΓΕΛΟΙΟ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ,ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ !


    ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΕΛΟΙΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΟΥ ;

    ΤΩΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;

    ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΜΕΝΕΙΣ , ΥΠΝΕ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ .

    ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ , ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟΙ , ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΕΣ ΚΕΝΕΣ .

    ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΙΓΓΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ .

    ΑΚΟΥΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ;
    HELLO - HELLO ...........DO YOU RECEIVE ME ?

    ΝΑ ΔΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ 50000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΑΛΑΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ !

    ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟ ,TEPLICE Ή KARLOVY VARY ....., ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΗ ~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Στάικος μας τελείωσε και ο δημοτικός εργολάβος δεν έχει άλλα.Στον Παπάγο όλα ήταν σχεαδισμένα,σχολεία, πάρκα, δρόμοι, γιαυτό ο Ξύδης θεωρείται πετυχημένος, χωρίς να έχει κάνει κάτι. Στο Χολαργό, στα δύσκολα, απέτυχε πλήρως γιαυτό και δεν θέλησαν παπαγιώτη δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΩ ΕΡΓΚΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΓΚΟ ΓΚΙΑ ΝΑ ΤΖΩ ΓΚΑΛΥΝΤΕΡΑ ΑΜΠΟ ΝΤΟ ΜΠΑΓΚΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΕ ΕΓΚΟ ΑΛΜΠΑΝΟΣ ΙΜΕ ΓΚΕ ΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΚΟΛΑΡΧΟ ,ΣΙΜΦΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΙΣΤΑΝΟ ΑΠΟ ΜΠΑΝΟ ,ΝΑ ΦΤΙΓΚΣΕΙ Ο ΑΜΠΟΣΤΟΛΟΜΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΓΚΟΛΑΡΓΚΟ ΓΙΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΠΡΟΑΣΤΙΟ ΚΕ ΛΕΟ ΝΑ ΦΥΓΚΟΥΜΕ ΓΚΕ ΝΑ ΜΠΑΜΕ ΣΤΗ ΓΚΥΠΣΕΛΙ ΜΠΟΥ ΕΙΝΕ ΓΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τους δύο προηγούμενους, να πάτε στη FOKA NEGRA να σας τη χώσει κανένας negros για να ισιώσετε παλιοτόμαρα που θα μας πείτε ότι ο Χολαργός είναι ίδιος με τη Κυψέλη, άστο διάολο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ,ΡΕΓΓΑΣ ΚΑΙ ΛΑΚΕΡΔΑΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟΠΑΠΑΓΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ 2014 -2020 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΜΠΣΕΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΓΚΟΛΑΡΓΚΟ ΑΤΟ ΝΤΙΑΟΛΟ ΕΣΥ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. IMAI KIΤΡΙΝΙΑΡΙΣ ΑΜΠΟ ΤΗ ΜΠΕΣΟΓΚΙΑΚΙ ΑΝΕΜΠΙΑ ΓΚΑΙ ΟΓΚΙ ΕΠΕΙΝΤΙ ΙΜΕ ΑΠΟ ΜΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΜΠΟ ΑΛΜΠΑΝΙΑ.
    ΚΥΜΠΣΕΛΗ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΟ ΝΤΗΝ ΟΝΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΤΗΝ ΟΝΤΟ ΦΩΓΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΚΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΚΕΜΙΣΕΙ ΝΕΓΚΡΟΥΣ .
    ΣΤΗ ΜΠΛΑΤΕΙΑ ΟΙ ΑΛΜΠΑΝΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΜΠΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΟΜΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛΑΡΓΚΟ ΣΤΙ ΜΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟ ΝΤΑΧΥΝΤΡΟΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή