Σελίδες

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ!
βίντεο που θα σας συγκλονίσει
σχόλιο Γ.Θ : Την αγάπη μας στο πρόσωπό του ας την κάνουμε προσευχή και ασπίδα θεοφρούρητη κατά των λυσσασμένων βρικολάκων της Δύσης, που κοιμούνται και ξυπνάνε με το όνειρο να τον εξοντώσουν και αυτόν και την Ορθόδοξη Πατρίδα του.
Το μεγάλο του όπλο δεν είναι τα Πυρηνικά και οι Κόκκινες Στρατιές... αλλά οι προσευχές πασών των Ορθοδόξων.

yiorgosthalassis.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Και οι δικοί μας ηγέτες έτσι είναι. Με την πρώτη ευκαιρία δείχνουν την αγάπη τους για την πατρίδα και το λαό της. Για εμάς πασχίζουν οι κυβερνώντες και την ένδοξη σημαία μας. Πόσοι από δαύτους ξέρουν να κάνουν το σταυρό τους και να λένε τα λόγια του εθνικού ύμνου; Πάντως δεν είναι μόνο ο Πούτιν. Και ο Ερντογάν είναι ικανός ηγέτης με αγάπη για το λαό του άσχετα αν εμείς δεν το αναγνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν σκεφτείς τα εκατομμύρια των νεκρών το Β' Παγκόσμιου Πολέμου, πώς μπορείς να μη δακρύσεις ;

    Οι δικοί μας, Ρεπούση και ΕΛΙΑΜΕΠ-CIA, φροντίζουν με αντιρατσιστικούς Νόμους να κρατάνε γερά τους αντιρατσιστές. Το κάψιμο της σημαίας διώκεται ποινικά ; Και αν ναι, θα μας μείνει αξέχαστος εκείνος ο θεατρίνος, που είχε πει ότι "η σημαία είναι ένα κομμάτι από πανί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βαλντιμίρ Πούτιν είναι ο πραγματικός Ηγέτης και Πλανητάρχης που σέβεται και δακρύζει τον Εθνικό Ύμνο της Ρωσίας. Είναι πραγματικός Ορθόδοξος Χριστιανός Πατριώτης!

    Αυτά να τα βλέπετε γαλαζοπράσινα αντιρατσικά γατάκια της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ! ΟΥΣΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή