Σελίδες

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!

Σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη της εφημερίδας μας επισημαίνει προβλήματα που εντοπίζονται σε δρόμους του Παπάγου.
Το σχόλιο έχει ως εξής: 
"Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη . Επιλέγω αυτή την σελίδα για να σας μεταφέρω τις διαμαρτυρίες κατοίκων Παπάγου για την απαράδεκτη κατάσταση βρωμιάς στους δρόμους Αγίων Σαράντα Λεμεσσού Κυρηνείας Τεπελενίου. Έχουμε επανειλημένα τηλεφωνήσει στο Δημαρχείο να στείλουν ένα ένα οδοκαθαριστή εδώ και τρεις μήνες. Αν περάσετε 6α διαπιστώσετε ότι σε όλους αυτούς τους δρόμους ειδικά στη Λεμεσού το πρόβλημα δεν λύνεται με τις γυναίκες μας να σκουπίζουν κάθε μέρα το δρόμο. Γεμάτος κόπρανα σκύλων σκοτπίδια και φύλλα που βουλώνουν τα φρεάτια. Σας παρακαλώ με την δύναμη του τύπου που κατέχετε και με τη γνωστή συμπαράσταση σας προς κάθε δημότη κάντε μια παρέμβαση. Σας ευχαριστούμε θερμα".

Πήγαμε στο σημείο που υποδεικνύει το σχόλιο και τραβήξαμε φωτογραφίες από τους δρόμους Κυρηνείας, Τεπελενίου, Λεμεσού και Αγίων Σαράντα. 
Ο Δήμαρχος κύριοι, τώρα μόλις ανέλαβε καθήκοντα. Καλά κάνετε και τα επισημαίνετε, άλλωστε το είπαμε ότι ο καλύτερος συμπαραστάτης του δημότη είναι η εφημερίδα μας. Ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκατασταθούν τα προβλήματα που επισημαίνετε. 
Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε πριν από λίγη ώρα:

5 σχόλια:

  1. ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΪ , ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ !
    Ή ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΡΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ .....!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιότιμε κύριε Βραχιολίδη σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω εκ μέρους των συνδημοτών για την άμεσότατη παρέμβασή σας. Δεν περίμενα ειλικρινώς τόσο άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά μας. Μακάρι όλοι οι συνάδελφοί σας να λειτουργούν όπως εσείς και μακάρι μέσω της δύναμης που κατέχετε να πιεστεί ο νέος δήμαρχος να καθαρίσει τους δρόμους μας. Θέλω να επισημάνω μόνο.ότι προφανώς η κατάσταση δεν δημιουργήθηκε χθες ούτε περιμένουμε σε μία μέρα να καθαρίσει ο κος Αποστολόπουλος όλο τον Παπάγο και όλο τον Χολαργό. Αυτά όλα αφορούσαν την αδιαφορία της προηγούμενης διοίκησης που τον τελευταίο χρόνο δεν ασχολιόταν με τίποτα. Ευχόμαστε ο κος Αποστολόπουλος ως νέος άνθρωπος να έχει περισσότερη όρεξη για δουλειά πό ότι ο προκάτοχός του. Και πάλι σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΛΙΟΥΡΠ ΣΛΙΟΥΡΠ ΣΛΙΟΥΡΠ (ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ)

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !.

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

    ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη σακουλα με τα σκουπιδια παρατημενη στο πεζοδρομιο εξω απο καδο απορριμματων την αφησε κατοικος της περιοχης που προφανως δεν ηθελε να λερωσει τα χερια του ανοιγοντας τον καδο.Αν εσεις ,εμεις δεν φροντιζουμε για τα στοιχειωδη ,δηλαδη,η σακουλα μεσα στον καδο οχι εξω ,τοτε δεν φταινε οι αλλοι.Οχι οτι η προηγουμενη διοικηση ηταν καλη ,στο στενο της Μπλεσσα που μενω το σκουπιδιαρικο αποκομιδης ερχεται οποτε το θυμαται,μπορει και μια φορα την εβδομαδα ,θα σας γελασω.Ο Ηλιας Αποστολοπουλος και θελει,και ακουει και μπορει να αλλαξει πολλα .Δωστε του μια διορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λε ρε παιδι μου......... Ξερα φυλλα, μερικα κλαδακια, ενα μπουκαλακι νερο και μια σακουλα σκουπιδιων (που ΠΡΟΦΑΝΩΣ καποιος κατοικος της εκει περιοχης παρατησε πανω στο πεζοδρομιο). Πρωτοφανη πραγματα, οντως, που μονο στον Παπαγο και ειδικα στις οδους Κυρηνειας, Τεπελενιου, Λεμεσου και Αγιων Σαραντα συμβαινουν....................... Το ΙΗΒ 1092 (ΠΡΟΦΑΝΩΣ καποιου κατοικου της εκει περιοχης) που αχρηστευει το πεζοδρομιο καβαλωντας το ολοκληρο, πρεπει να το γραψει η τροχαια κυριε Μακη ή συμπεριλαμβανεται και αυτο σε εκεινα του παραδρομου της Μεσογειων που καθημερινα καβαλουν... νομιμοτατα το πεζοδρομιο, στελνοντας τους πεζους στο δρομο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή