Σελίδες

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Υπάρχουν κάποιοι τύποι οι οποίοι είναι εκνευριστικοί και αλητήριοι! Ο Δήμος με δημόσια ανακοίνωσή του δήλωσε ότι η συμμετοχή και η φωτογράφιση των επωνύμων παρουσιαστών, μοντέλων κ.λ.π. ήταν εθελοντική και δωρεάν!!! 
Παρ'όλα αυτά βγήκαν οι ανώνυμοι κιαι με αναρτήσεις τους άρχισαν να...


γράφουν ότι "Ειδα τις κυριες Μπεκατωρου , Δονια ,Κουρη , Κορινθιου , Σταβαλου . Πασχαλη να εχουν φωτογραφηθει αγκαλια με τα σκυλακια . Για να ειμαι ειλικρινης το χαρηκα και χαρηκα γιατι ειδα οτι αγαπανε τα ζωα και γω τα λατρευω .  Ομως λυπηθηκα πολυ γιατι εμαθα μεσα απο τον Δημο οτι εδωσαν 1.000 ευρω σε καθε μια απο τις κυριες για να φωτογραφηθουν. Δημαρχε , λυπαμαι σκεψου ποσες οικογενειες θα κανανε Πασχα με τα 6.000 ευρω που εδωσες ;"
Από πού το έμαθες ρε ξεφτίλα; Δεν μας το λες και μας; Και γιατί ρε μαλάκα δεν γράφεις το ονοματάκι σου για να σου κάνουν εσένα μήνυση; Ξεφτιλισμένε! Χρησιμοποιείς το blog της εφημερίδος για να πετάς τη λάσπη σου και άσε τον Βραχιολίδη να φάει τη μήνυση; Άντε χάσου ξεφτίλα, μέρες που είναι κιόλας! 

7 σχόλια:

  1. Τι θα κάνεις Δήμαρχε για τις δύο φτωχές οικογένειες που σου έχουν ζητήσει πολλές φορές βοήθεια μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα και έχεις αδιαφορήσει προκλητικά γιατί δεν σε αγκίζει ο ανθρώπινος πόνος . Ο Απόστολος από την Μέτωνος άνεργος με την κατάκοιτη αδελφή και τα δύο ανήλικα παιδιά και η βασανισμένη μάνα με το άρωστο κορίτσι που έχασε πρόσφατα τον άντρα της ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ . Από φιέστες πάντως πας καλά ....... ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΗ ??? ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ !!!!! ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μόνος αρμόδιος να μας πει αν τα κορίτσια πληρώθηκαν και πήραν και το δώρο τους είναι ο Δήμαρχος . Γιατί δεν τον ρωτάς Βραχιολίδι να μάθουμε την αλήθεια .............. Εσύ κύριε Τίγκα τι γνώμη έχεις .......... η κάτι ξέρεις ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις δύο φτωχές οικογένειες δεν πρόκειται να τις βοηθήσει ας μην περιμένουν άδικα οι άνθρωποι . Ο Δήμαρχος είναι ψυχρός και χωρίς αισθήματα . Όσοι μπορούν ας τις βοηθήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ Οικονόμου τι λες που βγήκες με τους ψήφους τις Χρυσής Αυγής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oι κακές γλώσσες εδώ στο Δημαρχείο λένε ότι τα κορίτσια πληρώθηκαν κανονικά από τον Δήμαρχο και έφυγαν χαμογελαστές . Σε αυτά ο Λιάς είναι ανοιχτοχέρης . Τώρα αν κάποιος φουκαράς δημότης του ζητήσει βοήθεια εκεί ατύχησε ......... γιατί σε τέτοια θέματα ο Λιας είναι φραγκοφονιάς και δεν δίνει σε κανέναν ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή