Σελίδες

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ!

Η "Επισκόπησις του Κλίματος της Ελλάδος" (φωτό αριστερά) είναι έργο του Ηλία Μαριολόπουλου το οποίο εκδόθηκε το 1953 και μέσα από στατιστικές μελέτες παρουσίασε τη μέση ετήσια νέφωση για τις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδος. 
Προσέξτε το καλά και δείτε παρακάτω το ντοκουμέντο που σας παρουσιάζουμε:




Τότε λοιπόν που εκδόθηκε το βιβλίο, η μέση ετήσια νέφωση για την Θεσσαλονίκη για παράδειγμα ήταν 78 ημέρες, για τα Γιάννινα 96 για τη Λάρισα 77 ημέρες και πάει λέγοντας. Φτάνοντας στην Αθήνα βλέπουμε ότι η μέση ετήσια νέφωση ήταν 57 ημέρες! Από τις 365 ημέρες του χρόνου δηλαδή, μόνον οι 57 είχαν καλυμμένο με σύννεφα τον Αττικό ουρανό! 
Σήμερα μπορείτε να διαπιστώσετε ποιο είναι το κλίμα στην Αθήνα. Συμπληρώσαμε περίπου 90-95 μέρες μέσα στο 2015 και οι περισσότερες από αυτές είναι νεφοσκεπείς! Ελάχιστες ήταν οι μέρες που επικράτησε ηλιοφάνεια. Η πλειοψηφία των ημερών ήταν χωρίς ήλιο! 
Μπορείτε δηλαδή να υπολογίσετε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου, τουλάχιστον πάνω από 150 ημέρες στην Αθήνα θα είναι χωρίς ήλιο! 
Πόσο άλλαξε το κλίμα μέσα στα τελευταία 60 χρόνια! Και βεβαίως το κλίμα δεν άλλαξε τυχαία αλλά σκόπιμα! Και όχι μόνον από τις βιομηχανίες αλλά και τις δόλιες επεμβάσεις των αθλίων-διεστραμμένων, που μέσω της αλλαγής του κλίματος θέλουν να ελέγχουν ανθρώπους, συνειδήσεις κάνοντάς τους πειραματόζωα! 
Εμείς πιστεύουμε ότι οι Έλληνες δεν είναι μόνον οικονομικά πειραματόζωα αλλά και πειραματόζωα που έχουν να κάνουν με την αλλαγή του κλίματος! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου