Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ!

Ευεπλιστούσαμε ότι η τοπική Αυτοδιοίκηση θα απαλλασσόταν από τις κομματικές της αγκυλώσεις και θα έδειχνε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Σήμερα ειδικά που ο λαός έχει καταδικάσει στη συνείδησή του τα δύο μεγάλα κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) δίνοντας την ευκαιρία σε ένα νέο κόμμα (που ξεκίνησε από το 4%) να κυβερνήσει τον τόπο. Δυστυχώς όμως, στον Παπάγου-Χολαργό φαίνεται πως δεν θέλουν να απεμπλακούν από τις κομματικές τους δοσοληψίες! Αυτό το πνεύμα φαίνεται να καθοδηγεί τις πρωτοβουλίες του Δημάρχου κ. Αποστολόπουλου κι έτσι, για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη αναμένεται να στηρίξει (ατύπως ή επισήμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό), τον...



Μια τυχαία φωτό η οποία σήμερα έχει τη σημασία της. Από δεξιά προς αριστερά: Δημήτρης Τούτουζας, Νίκος Κουκής, Ηλίας Αποστολόπουλος και Παναγιώτης Κανελλόπουλος. Ο Δημήτρης Τούτουζας είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Κεχρή. Ο Νίκος Κουκής απέτυχε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Τίγκα, αν και ήρθε πρώτος σε ψήφους στου Παπάγου. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος είναι ο νέος Δήμαρχος του Παπάγου-Χολαργού. Και ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος καταθέτει (κατά πάσα πιθανότητα) υποψηφιότητα για Συμπαραστάτης του Δημότη, υποψηφιότητα που θα στηρίξει ο Δήμαρχος! 

Σημειώνεται ότι στην πρώτη εκλογή ο Ηλίας Αποστολόπουλος ήθελε να στηρίξει τον Νίκο Κουκή αλλά δεν του βγήκε! Τώρα, θα δοκιμάσει με τον πρώην  Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς της ΝΔ! Τα κόμματα υπαγορεύουν την πολιτική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ακόμη και στην τελευταία λεπτομέρεια! Ο δημότης αιχμάλωτος των κομμάτων!

Παναγιώτη Κανελλόπουλο! Ποιος είναι ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος; Σημαίνον κομματικό στέλεχος της ΝΔ, μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς της ΝΔ. Σημειώνεται ότι στη θέση αυτή τοποθετήθηκε με προσωπική απόφαση του Αντώνη Σαμαρά! 
Δείτε ποιο είναι το...κομματικό του βιογραφικό για να καταλάβετε ποιος μπορεί να είναι ο αυριανός Συμπαραστάτης του Δημότη. Αφού υπήρξε φανατικός κομματικός συμπαραστάτης της ΝΔ, τώρα προαλείφεται για Συμπαραστάτης του Δημότη Παπάγου-Χολαργού! Ο δημότης αιχμάλωτος των κομμάτων!
Διαβάζουμε το κομματικό βιογραφικό του Παναγιώτη Κανελλόπουλο από το rightnews.gr:
Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις κάνουν λόγο για προσωπική απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, να αξιοποιήσει στη συγκεκριμένη θέση, άξιο άτομο προερχόμενο από την ΟΝΝΕΔ.
Γέννημα θρέμμα της παράταξης ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος επέδειξε έντονη φοιτητική δραστηριότητα τόσο στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όσο και στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ως Γενικός Γραμματέας, ασκούσε μαχόμενη δικηγορία ασχολούμενος κυρίως με το αστικό, εμπορικό, ποινικό και αθλητικό δίκαιο.
Είναι από τους στενότερους συνεργάτες του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου.
Από το 2010 αποτελεί μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ενώ το 2011 εξελέγη σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Στο λίγο χρονικό διάστημα που ασκεί τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς, έχει επιδείξει ένα ιδιαιτέρως σημαντικό έργο. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:
  • Διεύρυνε τη δωρεάν νομική βοήθεια σε νέους έως 35 ετών
  • Υλοποίησε το νέο πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα των νέων με τίτλο «Κυψέλες Επιχειρηματικότητας» από το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (ΕΣΠΑ)
  • Αποκατέστησε πλήρως τις ανύπαρκτες έως τότε σχέσεις και τη συνεργασία με το Eθνικό Συμβούλιο Νέων, το κατεξοχήν θεσμικό όργανο νέων στην Ελλάδα και από κοινού σχεδιάζουν και προχωρούν σε δράσεις για τη νεολαία μας
  • Προωθεί την επαναλειτουργία του θεσμού των Τοπικών Συμβουλίων Νέων (ΤΟΣΥΝ), που είχε όπως όλοι γνωρίζουμε ατονήσει
Όσοι τον ξέρουν καλά, κάνουν λόγο για ένα ιδιαιτέρως αγαπητό άνθρωπο ακόμη και στους πολιτικούς του αντιπάλους. Σεμνός, σεβαστικός , με γνώμη αλλά χαμηλών τόνων, θαυμάσιος χαρακτήρας. Άνθρωπος της σκληρής δουλειάς μακριά από «βεντετισμούς» και συμπεριφορές που προκαλούν.

5 σχόλια:

  1. ρε κοροιδα , και τον ξυδη να προτεινει , υπαρχει καμια περιπτωση , σε ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ κιολας , να ψηφισουν ακροδεξιο παπαγιωτη η νικακη , ο βαλυρακης , ο σιαμανης , η δημητριαδου , ο χαρακτινιωτης ή ο τσουροπλης ?? αυτος ακριβως ειναι και ο λογος που δεν τολμησε καν να κατεβασει την 1η φορα τον κουκη ... απο την αλλη , γινει δε γινει συμπραστατης ο χ ψ κανελλοπουλος , τι σημασια εχει ?? αχρηστος θεσμος εντελως , που κανεις δεν ασχολειται , πλην του χ ψ κανελλοπουλου που απλως θα τσεπωνει καθε μηνα το 1,5 χιλιαρικακι . ειδαμε και τον ... συμπαραστατη σκουρτη ! τρομερη επιτυχια ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερώτηση: Αυτός ο τυπάκος Κανελλόπουλος, μήπως είναι γιόκας του αείμνησου Κανελλόπουλου, δικηγόρου του κόμματος- που τον έβαλε η φαύλη Ν.Δ. για υποψήφιο δήμαρχο και οι οι Χολαργείς τον έθαψαν δεόντως; Απλά ρωτάω...μπας και κάποιος συντοπίτης ξέρει; Μήπως ο Αντώνης Πολύδωρας μπορεί να με φωτίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tωρα που σχολασε ο Σαμαρας με την παρέα του ψαχνουν δουλεια στους δήμους απολυμενοι γραμματεις και συμβουλοι ..μάλλον το Κανελοπουλο τον επεβαλε ο κομματικος μηχανισμος τησ ΝΔ στον Αποστολόπουλο πάρα τον επέλξε ο ιδιος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κανελλόπουλος είχε εκλεγεί κοινοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Ξύδη στη τελευταία δημαρχία του ,άρα μήπως είναι μία επιπλέον απόδειξη ότι ο νέος δήμαρχος είναι εντελοδόχος του Ξύδη ? ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Κανελλόπουλος γιατί δεν γράφει στο βιογραφικό του ότι είναι μέλοσ τησ Κέντρικής Επιτροπήσ της Ν.Δ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή