Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΓΙΝΕ! ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ...

Το έχουμε γράψει εδώ και μέρικές μέρες. Ότι πρόκειται για μια ακόμη κοροϊδία σε βάρος του λαού. Γράφαμε εδώ: ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΙ! ΧΑΧΑΑΑ
Από το μεγάλο ΟΧΙ και την υποτιθέμενη αντίσταση βρεθήκαμε μπροστά ...
στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Παπαδημούλης να λένε ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να μην τα βρούμε με τους εταίρους! 
Το ίδια περίπου λέει και το ethnikismos.net, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: Η (αναμενόμενη από τους μη αφελείς…) κωλοτούμπα (αγγλιστί kolotoumba, όπως την έγραφαν τα ξένα ΜΜΕ… πριν ακόμα από τις εκλογές) επισημοποιείται αύριο Δευτέρα- οπότε και ανακοινώνεται επισήμως το νέο Μνημόνιο-νέο Πρόγραμμα!
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του νέου Μνημονίου -η τελική διαμόρφωσή του θα γίνει από τεχνικά κλιμάκια των δύο πλευρών- αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για μείγμα 70% παλαιό και 30% καινούργιο πρόγραμμα, στο οποίο θα υπάρχουν και κάποια ασήμαντα «τυράκια» για να τα χρησιμοποιήσουν οι Τσιπροκαμμένοι προς θριαμβολογία. Σε κάθε περίπτωση, το νέο Μνημόνιο δεν πρόκειται να βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων, ούτε κατ’ ελάχιστο!

Και βέβαια, εμείς δεν τσιμπήσαμε ούτε για μισό δευτερόλεπτο στα παραμύθια των παπαγάλων περί «σκληρής διαπραγμάτευσης» κ.τ.λ. Άλλωστε, έχουμε ανακοινώσει τη συμφωνία… πριν από έναν ολόκληρο μήνα! Διότι –μην κοροϊδευόμαστε- η σχετική συμφωνία είχε υπογραφεί πολύ πριν από τις εκλογές… Και πιο συγκεκριμένα, στη μυστική συνάντηση Δραγασάκη-Άσμουσεν στο Βερολίνο, αμέσως μετά την παρουσία του mister Tsipra στη συνεδρίαση της ευρωπαϊκής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, στη λίμνη του Κόμο!  

(ΥΓ): Σε όλα τα κοροϊδάκια που όλες τις προηγούμενες μέρες έπαιρναν… ανάσες αξιοπρέπειας, στο Σύνταγμα και στις υπόλοιπες πλατείες της χώρας, ευχόμεθα… περαστικά. Κι αφού πλέον δε θα μπορούν να ρουφάνε… ανάσες αξιοπρέπειας, ας ρουφήξουν τ’ αυγό τους!

Κι εμείς στα παραπάνω του ethnikismos.net, προσθέτουμε ότι μία ελπίδα μόνο υπάρχει: να πουν έστω και την ύστατη στιγμή ΟΧΙ (πραγματικό ΟΧΙ και όχι βλακείες) και να...τινάξουν τους τοκογλύφους στον αέρα! 

1 σχόλιο:

  1. Ναι στη σκληρή διαπραγμάτευση αλλά και ριζικές μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό.Το κράτος να μαζευτει. Κάθε πόλη και πανεπιστημιο κάθε κωμόπολη Τμήμα ΑΕΙ και ΤΕΙ μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή