Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν κατάφερε να διακριθεί στο διαγωνισμό, αλλά έκανε και πάλι περήφανη την Ελλάδα - Νικητής ο Ζακ ΛαΒίν, που έκανε μερικά από τα καλύτερα καρφώματα όλων των εποχών!

Ίσως το άγχος, ίσως και η ατυχία… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο...


δεν κατάφερε να διακριθεί στο διαγωνισμό καρφωμάτων, ωστόσο γέμισε περηφάνια την Ελλάδα όταν έκανε την εμφάνισή του με... καρυάτιδες (κορίτσια με αρχαιοελληνική αμφίεση) να κρατούν τη γαλανόλευκη σημαία. 



Στην πρώτη του προσπάθεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, καθώς ύψωσε την μπάλα, την έπιασε περίπου τρία μέτρα μακριά από το καλάθι, αλλά δεν κατάφερε να καρφώσει παίρνοντας το μίνιμουμ της βαθμολογίας με πέντε «εξάρια» και 30 βαθμούς. 

Στη δεύτερη προτίμησε κάτι πιο ασφαλές για να βαθμολογηθεί, καθώς πήρε την μπάλα από τον αδερφό του, Θανάση, και βαθμολογήθηκε με 35. 

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr

2 σχόλια:

  1. Προσέξτε αυτά: Μπορεί ο Αντετοκούμπο να έκανε υπερήφανη την Ελλάδα αλλά κοιτάχτε ότι έκανε την εμφάνισή του με... καρυάτιδες (κορίτσια με αρχαιοελληνική αμφίεση) να κρατούν τη γαλανόλευκη σημαία.

    Ενώ εδώ στην Ελλάδα γίνονται τα πάντα να εξαφανίσουν ότι είναι ελληνικό, το εθνόσημο με την ελληνική σημαία στις εμφανίσεις της εθνικής μπάσκετ να είναι στο δεξί μπούτι και στην αριστερή μασχάλη με σήμα τον χορηγό, της εθνικής ποδοσφαίρου να μην είναι η ελληνική σημαία και να κοιτάζει μόνο τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών αντί να υπάρχει το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία που γνωρίζετε όλοι σας πιο είναι που είναι και το αυθεντικό!

    Οι αλήθειες να λέγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καρυάτιδες = τεχνουργήματα του Ελληνικού πνεύματος,
    μοναδικά και αξεπέραστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή