Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΠΡOΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ"!!!

Μπορεί ο Ευάγγελος  Βενιζέλος να είναι τεραστίων σωματικών διαστάσεων, αλλά ως πολιτικός μόλις και μπόρεσε να πάρει είδηση τι συμβαίνει στην χώρα!!! 
Μετά από δυόμισι χρόνια βαθιάς οικονομικής κρίσης κατά την οποία μεγάλο μέρος του λαού έχει ήδη εξαθλιωθεί, ενώ καθημερινά εκατοντάδες πολίτες ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε και οι άνεργοι έχουν ήδη φτάσει το ενάμισι εκατομμύριο, ο κ. Βενιζέλος έκανε τη συγκλονιστική δήλωση: "Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι ο πληθωρισμός αλλά η ακρίβεια"!!! Επί τόσο καιρό ο Βενιζέλος νόμιζε ότι ο πληθωρισμός ευθύνεται για το ότι ο κόσμος πεινάει, πένεται και  δεν έχει φράγκο για να πάρει ένα ψωμί να φάει!
Αλλά όπως κάποια στιγμή τα μωρά μιλάνε, έτσι και ο Βενιζέλος μετά από δυόμισι χρόνια βαθιάς οικονομικής ύφεσης και δυο βδομάδες πριν από τις εκλογές, κατάλαβε ότι το πρόβλημα της Ελλάδος είναι  η ακρίβεια και όχι ο πληθωρισμός!!!
Μπράβο μέγιστε! Μπράβο μεγάλε ηγέτη!!! Μπράβο και στους 230.000 οπαδούς που σε εξέλεξαν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ!
Ο άνθρωπος αυτός φιλοδοξεί να γίνει και ο Πρωθυπουργός! Όταν η Ελλάδα θα είναι στα τάρταρα, όταν πια -φευ- δεν θα υπάρχει Ελλάδα, πιθανώς να κάνει καμιά άλλh εκπληκτική δήλωση, σαν και αυτές του προκατόχου του Παπανδρέου, ο οποίος διεκήρυσσε ότι έδρασε ως πατριώτης που θυσιάζεται για να σώσει την Ελλάδα!
Σήμερα δε ο Βενιζέλος, στην προσπάθειά του να εκσυγχρονιστεί αποκτά και σελίδα στο facebook!!! Θα απαντάει στα ερωτήματα των πολιτών ή θα πουλάει...ξύγκια;
Πάντως, πέρα από αστεία, ο άνθρωπος αυτός απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο πομφόλυγας και πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι! Μα πώς να μην είναι; Μέσα σε 13χρόνια η περιουσία του αυξήθηκε κατακόρυφα. Πώς λοιπόν να μποέσει να συναισθανθεί τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και πώς να καταλάβει τους εξαθλιωμένους πολίτες; Παραμύθια και ψέματα, διαδαχθέντα από τον ...δάσκαλό του Παπανδρέου θα πουλάει, για να πείσει τους κακόμοιρους Έλληνες να τον ψηφίσουν και μετά ....
Ιδού πόσο αυγάτισε η περιουσία του Βενιζέλου τα τελευταία χρόνια:

Δείτε πώς αυγάτισε η περιουσία του Βενιζέλου μέσα σε 13 χρόνια!

πηγή: olympia.gr
1996: 3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ...
Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκιδική καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά. Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα.

Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου έχει δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε εισόδημα 18.788.190 δρχ.
2009: 17 ακίνητα, 2,7 εκ ευρώ καταθέσεις, 130.000 μετοχές και εισόδημα 106.000 αυτός και 74.000 η σύζυγος.
Ο κ Βενιζέλος λοιπόν δήλωσε το 2009 βουλευτική αποζημίωση ύψους, 106.569 ευρώ. ΛΟΙΠΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: 74.443 η σύζυγος. ΑΚΙΝΗΤΑ: 27 ακίνητα μαζί με τη σύζυγο. 10 νέα από κληρονομιά της συζύγου το 2009.ΜΕΤΟΧΕΣ: Ο Ευ. Βενιζέλος διαθέτει αμοιβαία 97.000 τεμάχια, ενώ η σύζυγός του διαθέτει αμοιβαία 36.000 τεμάχια. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ο ίδιος διαθέτει 220.000 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες, ενώ η σύζυγός του διαθέτει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. ΟΧΗΜΑΤΑ: 2 αυτοκίνητα από 1 με τη σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου