Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΔΕΙΤΕ...

Δήλωση - Πρόσκληση Ραχήλ Μακρή

Σε άρθρο που φιλοξενήσατε στην ιστοσελίδα σας με τίτλο "Επίθεση....

ΠΡΟΒΑΤΑ ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ...ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ....

Εικονίδιο


Αποτέλεσμα εικόνας για Συριζα χάλια

Σχετική εικόνα
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ!

                                                           
  14 Απριλίου 2018

Δελτίο Τύπου


O Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ

Στις 12 Απριλίου 2018 ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αντώνιος Κουνάδης,  πολιτικός μηχανικός και τακτικός Kαθηγητής του Εθνικού...

"ΟΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Χολαργός, 13 Απριλίου 2018

«Οι Πυροτεχνουργοί» του Γιώργου Μαρκόπουλου
Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού σας προσκαλεί στη μουσικοποιητική ..

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Η προσευχή αυτή, είναι αρχαία. Είναι αχειροποίητος! Εμφανίστηκε στον...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ! ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΝΕΝΕΚΟΙ!!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
της “Ελλήνων Πολιτεία
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Τα Συστημικά ΜΜΕ της Πατρίδος μας, δεν σταματούν να μας...

ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΗΠΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΛΕΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΛΗΤΗ!

Για απάντηση προειδοποιεί η Ρωσία μετά τη συντονισμένη επίθεση ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας στη Δαμασκό
«Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να επιτεθείς στην πρωτεύουσα της ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ: ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΟ 1999! ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!



Δευτέρα του Πάσχα.
12η Απριλίου 1999. 

ΘΥΜΑΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;
Η Νατοϊκή  α ν θ ρ ω π ο σ φ α γ ή   στην...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

Στρατιωτική επέμβαση στη Συρία σε συνεργασία με την Γαλλία και τη...

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΖΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΗΓΗ! ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ...

Μάννα, Σιλωάμ, καὶ Στοὰν Σολομῶντος,
Πηγὴν Κόρη σήν, ἐμφανῶς πᾶς τις βλέπει.
Βιογραφία
Με το όνομα Ζωοδόχος Πηγή του Μπαλουκλί ή Παναγία η Μπαλουκλιώτισσα φέρεται ιερό χριστιανικό αγίασμα που βρίσκεται στη...

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΤΡΙΚΙΟΝ-ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΚΙ!

Στην αρχαία Ελλάδα οι Πεττείες ήταν τριών διαφορετικών ειδών. Οι...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΦΟΙΒΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑ-ΠΑΠΑΕΥΓΕΝΙΟΥ! ΔΕΙΤΕ...

από την ανάρτηση που έκανε η ίδια η λογοτέχνης:
Φίλοι μου, κυκλοφόρησε....

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΚΟΝΤΟΝΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΚΗ: "ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ..."!

13 Απριλίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δήλωση του Μετώπου Νίκης και του Κόμματος Πειρατών για τον Β. Δημάκη

Ραχήλ Μακρή σε Κοντονή για Δημάκη: «Είσαι υπεύθυνος για την ζωή του. Να ενεργοποιήσεις τη διάταξη που ψηφίσαμε για τον Ρωμανό όλη η Βουλή, όταν φώναζες ως αντιπολίτευση»

«Δεν είναι μια απόφαση κυβερνητική. Τις άδειες στους κρατούμενους...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ: ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ "ΜΚ" ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΝΤΡΟΠΗ!

Διαβάστε την παρακάτω καταγγελία που κάνει ο ίδιος ο εικονιζόμενος...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ (VIDEO)

Ο στρατηγός Ε.Α, Γεώργιος Αϋφαντής, ως καλεσμένος...

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

από Λαλακης με πληροφορίες https://skeftomasteellhnika.blogspot.gr
Σύμφωνα με την ισραηλινή αντικατασκοπεία υφαίνεται διαβολικό σχέδιο με στόχο τα ελληνικά νησιά. Μελέτες της ισραηλινής υπηρεσίας κάνουνε...

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Λίγες ώρες μετά την πτώση του Mirage 2000-5 της Πολεμικής...

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ! Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ, ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ GRAFFITI ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ!

Μπορεί να είναι παλαιό το βίντεο, αλλά είναι εξαιρετικά επίκαιρο. Σπάει μάλιστα όλα τα views. Δείτε το.

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟΥ ΜΑΣ!

Βρέθηκε η σορός του άτυχου πιλότου από ψαράδες
Το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους από τη Σκύρο εντόπισε τη σορό...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ 850.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΟΠΟΙΕΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ, ΙΝΔΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!

Ο μοναδικός θεός τους είναι η εξουσία. Γι' αυτό τον λόγο δεν έχουν...

ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ: "ΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ! ΗΡΩΑΣ Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!"

                                                                           12 Απριλίου 2018
Δελτίο Τύπου
Μέρα Πένθους και Θλίψης για την Ελλάδα και την Πολεμική Αεροπορία. Ήρωας ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος.

Δυστυχώς χάθηκε σήμερα ο Έλληνας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορία Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, υπερασπιζόμενος την Πατρίδα και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.
Ο πόνος είναι βαρύς για την οικογένεια του, την Πολεμική Αεροπορία και για όλους τους Έλληνες. Οι εξωτερικοί κίνδυνοι για τη χώρα μας είναι εξαιρετικά...

ΟΛΟΙ ΞΕΧΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ-ΠΙΛΟΤΟΥ ΜΑΣ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΕ TWITTER ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ! ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ρεπορτάζ news247.gr (τίτλος: δικός μας)
Η επιλογή του Πάνου Καμμένου να ανακοινώσει το θάνατο του πιλότου...

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!


Ο Γιώργος Μπαλταδώρος έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδος. Έχασε τη ζωή του, όταν το μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5 που χειριζόταν συνετρίβη. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε εννέα ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σκύρου. Μάρτυρας ο πιλότος του δεύτερου Mirage που ήταν στο σημείο. Κηρύχτηκε τριήμερο πένθος για τις ένοπλες δυνάμεις, αλλά το πένθος είναι εθνικό, αφορά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!


Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΑ: "UPPER MACEDONIA", ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ! ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ! ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Ο Κοτζιάς οδηγεί την Ελλάδα σε διαμελισμό. Όπως όλα δείχνουν συμφωνεί σε όλα, χωρίς καμία αλλαγή στο Σύνταγμα των Σκοπίων. Χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας ως "Upper Macedonia", συμφωνεί και ...

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ MIRAGE! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Προφητικές δηλώσεις του νεκρού σήμερα 34χρονου πιλότου του Mirage 2000-5, Γιώργου Μπαλταδώρο, του οποίου το μαχητικό συνετρίβη στη...

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 25ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ...

Τον απόλυτο τρόπο έζησε χθες στις 21:40 μια 25χρονη οδοντίατρος στην...

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, Ο Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: "ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"!

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Βουλής και...

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ MIRAGE: "ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΛΛΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ..."! ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΦΩΤΙΑ! ΔΕΙΤΕ...

Διαβάστε στα περισσότερα το Δελτίο τύπου..

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ 200-5! ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠΕΘΑ!

Τη θλιβερή είδηση για τον θάνατο του πιλότου του μοιραίου Mirage 2000-5 ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης με ανάρτησή του στο ...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!

Η είδηση μεταδόθηκε νωρίτερα από το δελτίο ειδήσεων του Real fm με τον Άκη Παυλόπουλο. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης είπε ότι η ελληνική πλευρά διά του κ. Κοτζιά συμφώνησε στην παραχώρηση του...

ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ! ΕΠΕΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΤΟ Β. ΑΙΓΑΙΟ! ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ; ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ!

Την είδηση αναφέρει το zougla.gr, με αντίστοιχη ανακοίνωση του ΓΕΑ το ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-"ΒΟΜΒΑ" ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ: "ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ! ΚΗΡΥΞΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ"!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...

Η Πατρίδα μας βρίσκεται σε μέγα κίνδυνο και έρχεται Αρμαγεδδώνας. Η επιστολή στέλνεται από την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ». Μπείτε στα περισσότερα να τη διαβάσετε...

Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο... ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟ 94'!!! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ!

Εάν ο Ρονάλντο ήταν έντιμος παίκτης θα έπρεπε να πετάξει την μπάλα...

ΞΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ! Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ "ΠΟΤΑΜΙΟΥ", ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

H Aντιγόνη Λυμπεράκη, ανιψιά του Μητσοτάκη, πρώην αντιπρόεδρος της...

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΕΦΚΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ! Ο...ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ(;)! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ! ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

Αυτό το άτομο, που μόλις το βλέπεις θέλεις να κάνεις εμετό, είναι...

"ΟΙ 12 ΕΝΟΡΚΟΙ" ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, κύριος Δημήτριος Οικονόμου σας προσκαλεί...

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΕΦΕΡΛΗ! ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ.

Ο Μάρκος Σεφερλής κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην Άσπα, την κοπέλα που είχε πυροβολήσει ο πατέρας της τον Αύγουστο του 2013.

Ο αγαπημένος κωμικός αγόρασε ένα αυτοκίνητο στην οικογένειά της που...

“ΒΟΜΒΕΣ” ΣΕΚΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

“ΒΟΜΒΕΣ” ΣΕΚΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Θα “μιλήσουν” TELEPASPORT και Clap hand;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Συνεχίζεται η δίκη των “64άρων” κατηγορουμένων για τα “μαύρα...

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ EOELLAS.ORG ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (21.00-22.00)! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ...

Βγαίνουμε στον αέρα του eoellas.org/2017/09/28/live/ με την εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" και τον Μάκη Βραχιολίδη. Υπουργός της κυβλέρνησης Τσίπρα ξεμπροστιάζεται με όσα δηλώνει. Τι λέει για τους δανειστές και τι λέει για τον πολύπαθο λαό. Μαζί μας ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου. Ξεκινάμε στις 21.00.

Α, ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΤΖΙΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ; ΚΟΤΖΙΑΣ: "ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ"!!! ΚΑΘΑΡΜΑ!

Θα τα πούμε για τον Κοτζιά σε λίγο στην εκπομπή μας. Διαβάζουμε τώρα από το skai.gr:
«Συμβιβασμός στο ονοματολογικό σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές ...

ΤΡΑΜΠ: "ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ"! ΡΩΣΙΑ: ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΟΥΝ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο Twitter για την κρίση...

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ. ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!

Τουλάχιστον 257 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του...

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!


Νίκος Υποφάντηςhttps://meaculpa.gr
Πριν λίγες ημέρες σε μια βραδινή συγκέντρωση στην πρεσβεία της Γαλλίας συνάντησα στέλεχος της κυβέρνησης που διαχειρίζεται τα...

ΜΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ! Η ΡΟΜΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν ο άνθρωπος που υπέγραψε την απίστευτη...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ! ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩ!

Οι Τούρκοι για μια ακόμη φορά έδωσαν το προειδοποιητικό τους μήνυμα. Όπως πριν από καιρό, όταν διεμβόλισαν την ακταιωρό μας ΓΑΥΔΟΣ, έστειλαν το μήνυμα ότι ήθελαν να συλλάβουν Έλληνες στρατιωτικούς, κάτι που πέτυχαν μετά από λίγες μέρες στον Έβρο, έτσι και τώρα. Με την...

ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Από Π. Καρβουνόπουλος 
Η εφημερίδα όργανο του Ερντογάν -όχι ότι έχει μείνει κάποια...