Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΓΥΝΑΙΚΑ-"ΑΡΑΧΝΗ" ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ "ΔΑΓΚΩΝΕΙ"!!!

Προσοχή, έρχονται καταγγελίες!

Μας αναφέρουν λεπτομέρειες για γυναίκα υψηλόσωμη γύρω στα 40-45 ετών η οποία συστήνεται ως ...διπλωμάτης και αποσπώντας με πειθώ την εμπιστοσύνη του κόσμου, καταφέρνει να ...τους "δαγκώσει"! 
Παπαγιώτης επιχειρηματίας μας κατήγγειλε την περίπτωση της γυναίκας- "αράχνης" , στην οποία εκμίσθωσε μονοκατοικία που διατηρεί στου Παπάγου. Η μισθωτής, αφού του πλήρωσε την εγγύηση και το τρέχον νοίκι, μετά τον ..."δάγκωσε". Ο ατυχής δεν πληρώθηκε για πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί με δικαστικό επιμελητή να ανοίξει το σπίτι του, για να μπορέσει να βγάλει καινούργια κλειδιά και να διώξει από μέσα την...αράχνη! Όπως μας επισήμανε ο Παπαγιώτης επιχειρηματίας, η γυναίκα-"αράχνη" αυτή τη στιγμή διαμένει στην περιοχή Χολαργού, έχοντας νοικιάσει άλλο διαμέρισμα και μας συστήνει να το δημοσιοποιήσουμε διότι "η γυναίκα θα ...δαγκώσει και άλλους"! 

Όπως μας είπε ο Παπαγιώτης, η γυναίκα- "αράχνη" κυκλοφορεί με δύο ονόματα "Πόλυ και Τόνι"!
Εάν κάποιοι γνωρίζουν τίποτε για την περίπτωση, ας μάς στείλουν e-mail. 
Πάντως, η έρευνα του Παπαγιώτη μέσω της Αστυνομίας δεν απέδωσε καρπούς, διότι όπως μας υπογράμμισε το ποινικό μητρώο της γυναίκας είναι καθαρό! 
Αγαπητέ Παπαγιώτη, καλά κάνετε και μας ενημερώνετε. Η κρίση όμως είναι αυτή που μέχρι χθες ευϋπόληπτους πολίτες τούς οδηγεί σε παράνομες πράξεις!  Τέτοιες υποθέσεις δεν είναι εύκολες. Το 2011 είχαμε ασχοληθεί με μία καθ'έξιν ευτραφή μελαχρινή "αράχνη" η οποία εκινείτο μεταξύ Χολαργού-Παπάγου-Αγίας Παρασκευής, είχε "δαγκώσει" πάρα πολλούς αλλά ...άκρη δεν βγάλαμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου