Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑ! ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ 250 ΤΟΝΟΥΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ!!!

Η πρόθεση της κυβέρνησης να αποβιβάζει τους μετανάστες στο λιμάνι του Λαυρίου προκειμένου όπως αναφέρειται σε σχετική ανακοίνωση, να αποσυμφορηθεί το λιμάνι του Πειραιά, δημιουργήργησε ερωτηματικά και φημολογία....

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν σε έγγραφό τους που απέστειλε η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στη Διεύθυνση Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων A.Ε.Α., υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως οι μετανάστες δεν θα προωθηθούν σε άλλα σημεία της Ελλάδας, αλλά θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ στο Λαύριο. 

Σε μία τέτοια περίπτωση αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, υπάρχουν κίνδυνοι αφού, αφ' ενός δεν υπάρχει ο κατάλληλος αριθμός αστυνομικών για τη διαχείριση της αστυνόμευσης της περιοχής αλλά και επειδή ο χώρος της ΠΥΡΚΑΛ είναι δίπλα στην ΕΒΟ όπου υπάρχουν πυρομαχικα και επισκευάζονται οπλικά συστήματα. 

Το έγγραφο της Ένωσης 

Κύριε Υποστράτηγε,

Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, λήφθηκε η απόφαση η μεταφορά μεταναστών να γίνεται από το λιμάνι του Λαυρίου, προκειμένου να απεμπλακεί ο κεντρικός Λιμένας Πειραιώς.

Φυσικά τίθενται τα ερωτήματα, εάν το λιμάνι του Λαυρίου θα λειτουργήσει κυρίως ως σταθμός αποβίβασης και στη συνέχεια αυτοί θα μεταφέρονται σε άλλα σημεία, ή θα φιλοξενηθούν στις πρώην εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ που ανήκουν στην Ε.Β.Ο. και βρίσκονται δίπλα σε αυτές , έστω και προσωρινά .

Θα πρέπει φυσικά να ληφθούν υπ΄όψιν οι κίνδυνοι που εγκυμονούν, διότι στην Ε.Β.Ο. αποθηκεύονται πυρομαχικά και επισκευάζονται διάφορα οπλικά συστήματα.

Επιπροσθέτως η αστυνομική δύναμη του Τμήματος , Τάξης – Ασφάλειας και Αλλοδαπών Λαυρίου, δεν επαρκεί αριθμητικά να διαχειριστεί την αστυνόμευση της περιοχής και όχι να ασχοληθεί επιπλέον με τη φύλαξη και διαχείριση των μεταναστών.

Παρακαλούμε όπως εξεταστεί λεπτομερώς το ζήτημα προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα που τυχόν θα προκύψουν. 


http://www.vimaonline.gr (τίτλος: δικός μας)


2 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! !!!!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MHN ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή