Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ! ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ; ΛΕΕΙ "ΝΑΙ" ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΝΑΙ" ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις τα κόμματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν το τεράστιο ποσοστό του 60& (ίσως και παραπάνω) του εκλογικού σώματος. 27% ΝΔ και 27% ΣΥΡΙΖΑ τα οποία με αναγωγή των ποσοστών (λόγω λευκών, ακύρων κ.λ.π.) δίνουν  μια δυναμική τουλάχιστον 60% στα δύο....


μνημονιακά κόμματα! ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που διέλυσαν τον ελληνικό λαό, κατέστρεψαν την οικονομία και ξεπουλάνε με τις υπογραφές τους τη δημόσια περιουσία, απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του λαού! Αν σε αυτά τα κόμματα προσθέσει κανείς τα ποσοστά που θα πάρουν τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα, τουτέστιν ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ γίνεται αντιληπτό ότι ο λαός είναι πολύ μακάκας! Λέει ΝΑΙ στα Μνημόνια, λέει ΝΑΙ στους δυνάστες του, λέει "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω"! Τα φέρανε από 'δω, τα φέρανε από 'κει και τελικά θα βάλουν τον λαό, (δανειστές και δοσίλογοι) να ψηφίσει υπέρ της σφαγής του! 
Θα ξυπνήσεις Έλληνα ή θα σε πούμε κανονικό ΜΑΚΑΚΑ;

9 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λευκά - άκυρα στις προηγούμενες εκλογές ήταν ~ 2,4%. Αρα με την "αναγωγή" πάμε στο 56% σε σχέση με το 64% του Ιανουαρίου και με το 85% του παρελθόντος. Αρα το εκλογικό σώμα φτύνει όλο και περισσότερο τα εκάστοτε "μεγάλα" κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΩΑ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ . ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ , ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ . ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ . ΑΠΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΡΕ . ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΡΘΕ . ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι ΑΠΟΧΗ να μην ψηφίσει κανένας γιατί όλοι τους είναι ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ . ΑΝΤΕ Γ.................. παλιοτόμαρο ΑΠΑΤΕΏΝΑ τΣΊΠΡΑ . ΑΠΟΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΖΩΝΤΟΒΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΖΑ! ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΑ: ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι αποχή παιδιά!!!!
    Με αποχή 51% και πάνω το πρώτο κόμμα διπλασιάζει το ποσοστό του και βγαίνει με αυτοδυναμια!!
    Δεν ξέρω, Ψηφίστε το λιγότερο προδότη, όχι συριζα - νδ και άλλους δοκιμασμενους προδότες.
    Ψάχνουμε μες στα σκατα να βρούμε ποιος βρωμάει λιγότερο...
    Πάντως όχι αποχή-λευκο-ακυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ . ΦΤΥΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φόλα και στο ΚΟΠΡΟ ΚΚΕ τους εργατοπατέρες της μάσας τους απατεώνες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους οι κοπρίτες χαραμοφάηδες βρομο κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή