Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ 572 ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ"!



Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της έντυπης εφημερίδας μας. Είναι το τεύχος Ιανουραρίοτυ 2019 (αριθμ. 572).  Την εφημερίδα μας μπορείτε...
να αναζητήσετε και να βρείτε στα στα δημοτικά καταστήματα Χολαργού-Παπάγου-Αγίας Παρασκευής, στα ΚΕΠ Χολαργού, Παπάγου και Αγίας Παρασκευής, στα ΕΛΤΑ Χολαργού, στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, αλλά και στο ΚΑΠΗ Χολαργού. Οι συνδρομητές μας θα λάβουν την εφημερίδα μας σπίτι τους μέσω των ΕΛΤΑ. 

Τα θέματά του, όπως πάντα καυτά! Μην χάσετε την εφημερίδα μας...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο εγκάθετος των ξένων δυνάμεων που στοχεύουν στον κατακερματισμό της Ελλάδος, ο βαλτός της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επί 9 χρόνια τώρα διέλυσε τη χώρα μας και εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό, υπηρετεί πειθήνια την επόμενη φάση του σχεδίου της, που είναι η παραχάραξη της Ιστορίας και η αρπαγή της Μακεδονίας μας. Υιοθετώντας ένα παμπάλαιο  σχέδιο  των Ναζί και αργότερα του Τίτο, οι εχθροί της Ελλάδος δημιούργησαν μέσω των Σκοπίων μία ψευδή «μακεδονική εθνότητα» και «μακεδονική γλώσσα», ιδιότητες τις οποίες το ελληνικό κοινοβούλιο χάρισε στους Σλαβο-Βούλγαρους, με 153 ψήφους βουλευτών-Προδοτών! 
Ένα συνονθύλευμα βουλευτών από αριστερά, κεντρώα και δεξιά κόμματα, αντί να σταθούν στο πλευρό της Πατρίδας για την οποία ορκίστηκαν πίστη, κινήθηκαν με μοναδικό τους κριτήριο να σώσουν την καρέκλα τους, το πολιτικό τους τομάρι και την παχυλή τους αμοιβή. Εγκαταλείποντας ακόμη και αρχές που υπηρετούσαν επί χρόνια και χάρη στις οποίες εκλέγονταν από τον ελληνικό λαό,  αγνοώντας τα εκατομμύρια Ελλήνων σε όλο τον πλανήτη, που με τα ογκώδη συλλαλητήριά τους ζητούσαν να μη δοθεί το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας, αυτοί οι καρεκλοκένταυροι χάρισαν το όνομα  «Βόρεια Μακεδονία» στους Σκοπιανούς και μαζί τη ψευδή «μακεδονική εθνότητα» και ανύπαρκτη «μακεδονική γλώσσα», πυροδοτώντας έτσι τον αλυτρωτισμό των γειτόνων μας!  Ήδη, από την πρώτη στιγμή που η προδοσία πέρασε από τη Βουλή, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζάεφ με συνεχή μηνύματά του συστήνεται ως “Μακεδόνας” και αναφέρεται στο κράτος του, τη «Μακεδονία» (φωτό δίπλα), εγκαταλείποντας από την πρώτη στιγμή το «Βόρεια Μακεδονία», καταδεικνύοντας ότι αυτό αποτελεί ένα πρόσκαιρο καμουφλάζ, το οποίο θα καταργηθεί επισήμως από την επόμενη Βουλή των Σκοπίων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου