Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ Ο ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΣ!


Βλέποντας ορατό το ενδεχόμενο κατάρρευσης της κυβέρνησής του μέσα στους επόμενους μήνες, ο αρχιδωσίλογος Α, Σαμαράς ζητάει και συμμαχίες. Ουσιαστικά ζητάει συνενόχους...

στην εγκληματική σε βάρος της χώρας και του λαού, πολιτική του. "Είμαστε ανοιχτοί σε όλους", είναι το προσκλητήριο απευθύνει με συνέντευξή του στο "Βήμα", εκλιπαρώντας για συμμαχίες ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων, με στόχο να στηρίξει την πολιτική υποτέλειας στους δανειστές..
Στη συνέντευξή του στο "Βήμα" ο πρωθυπουργός αλλάζει τροπάριο, τονίζοντας ότι τα δύσκολα είναι μπροστά (τον ρήμαξες τον τόπο με τον συμφοιτητή σου καραγιοζοπαίκτη), ξεκαθαρίζοντας ότι...γλιτώσαμε τη δραχμοφοβία". Την δουλοπρέπειά του στην Μέρκελ η οποία θέλει πάση θυσία τη χώρα μας στο ευρώ για να την κατασπαράξει, ο Σαμαράς την ονομάζει "δραχμοφοβία"!!! 
Παράλληλα, ο Μεσσήνιος δωσίλογος,  κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση της προσπάθειας, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος "να ξανακυλήσουμε". Μας έχεις ήδη προσυμφωνήσει να ...κυλήσουμε, για να πάρεις και νέα μέτρα σε βάρος του λαού! 
Η Ιστορία τον έχει κατατάξει στους αρχιδωσίλογους. Το θέμα είναι εάν αυτός ο τύπος θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου