Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΕ BLOGS!

Η θλιβερή εικόνα και κατάσταση που επικρατεί στο εγκαταλειμμένο σχολείο της οδού Κλειούς στον Χολαργό κάνει τον γύρο τουη διαδικτύου σε ένα από τους πιο φημισμένους ιστοτόπους.Πρόκειται για ksipnistere.blogspot.gr του οποίου η θέση είναι εξαιρετικά υψηλή στο πανελλήνιο χάρτη ιστολογίων! 
Δεν γνωρίζουμε αν προέρχεται από τον ανώνυμο αναγνώστη που  έστειλε και σε μας αντίστοιχες φωτογραφίες τις οποίες και δημοσιεύσαμε (μάλλον ο ίδιος είναι), απ'όπου κι αν προέρχεται πάντως, η ανάρτηση αυτή, μόνο δυσφήμιση αποτελεί για τον Παπάγου-Χολαργό.
Δείτε τι γράφει:  
"ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ :

ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ , ΤΙ   ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;  .....ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΚΕ , ΒΑΡΑΝΕ ΕΝΕΣΕΙΣ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ  ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ¨ΚΟΚΟ" ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ GAY .

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ...
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .  ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΧΟΛΑΡΓΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ - ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΕΙΟ;"

2 σχόλια:

  1. Δεν τό 'κανε Πανεπιστήμιο ο ναυαρχίδας ; Τί κρίμα, θα μας λείψει ακόμα μία πλάκα με τ' όνομά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτό πολέμησε τον Τίγκα.Για να μην υπάρξει άλλος στρατιωτικός και παπαγιώτης που να βάλει πλάκα με το δικό του όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή