Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ! ΩΣ ΕΜΠΟΡΑΚΟΙ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ...ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ... ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ!


Σχόλιο δικό μας: Μήπως το ίδιο δεν γίνεται με το Άγιον Όρος; Η χλιδή που υπάχει στις μονές του Αγίου όρους δεν έχουν καμία σχέη με την έννοια του μοναχισμού. Ο πακτωλός χρημάτων της ΕΕ άλωσε την Ορθοδοξία και στο Άγιον Όρος και οσονούπω οι δανειστές τοκογλύφοι πάνε να καταργήσουν και το άβατον του Αγίου Όριους! Θα θέσουν εκβιασμούς αντίστοιχους με αυτούς που θέτουν στα λαμόγια της πολιτικής μας ζωής!

Έχουν τα σαϊνια της ιεροσύνης αυτής, ΜΚΟ..και χουφτώνουν τα πάντα!... ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ οι Άγιοι...σαν εμποράκοι των λαϊκων αγορών! 

Ο Άγιος Δαμασκηνός Διδυμοτείχου δίνει ρέστα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα:συνεργάζεται... και με γερμανικές-ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ- εταιρίες!
Με εκείνον τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΡΙΤΣΑ και την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ... που συνεργάζεται με ...ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ...  (LIDL).

 Με τα κόλυβα της ΕΕ έφτιαξε κι άλλη Μονή στον Εβρο!   ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ! ΄Οπως, μεγάλως συνέβαλε και στην ανακαίνιση της Μονής Δαδιάς! Μια πολύ ωραία -ιστορική μονή...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...τα εμφανίζει σαν ΔΙΚΟ ΤΟΥ επίτευγμα... Κι αυτό ακριβώς πουλάει. ΜΕ ...ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ο άγιος Διδυμοτείχου, εκ Κρήτης, & Xολαργου ελαυνόμενος ....μακαρίζεται!


ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ-να μην το ξεχνάμε-: Κάπως έτσι μερικοί παπάδες πουλάνε ΜΟΥΣΙ. Έχουν στοχεύσει στα κονδύλια της ΕΕ... και έχουν επιπέσει... ΣΧΕΔΟΝ για χούφτωμα...των κονδυλίων! Και το καταφέρουν! 

2 σχόλια:

  1. 1.450.000 ευρώ που θα δοθούν από την Ευρωπαική Ένωση επισπεύδουν τις “διαδικασίες” για την βίαιη εκπόρθηση της Μονής Εσφιγμένου και την βίαιη έξωση των 125 πιστών μοναχών της. Η απόφαση του “δικαστηρίου” επιδόθηκε ήδη στη Μονή και αναμένεται η αστυνομική επιχείρηση:
http://www.activistis.gr/2014/11/sos.html

    Είναι πολλά τα λεφτά …Βαρθολομαίε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NATAN MONO AYTO??POSO KOSMO JEPARADIAZOYN GIA KANTHLIA KAI EIKONES??POSOI PISTOI PLHRVNOYN MIA EIKONA H ENA KANTHLI??EINAI TROMERO AYTA POY SYMBAINOYN!!!!!!!KAI TOSA POY O KOSMOS DEN GNVRIZEI KAI ME TO OTI PISTEYEI OTI UA SVUEI PLHRVNEI!!!!!!!!!TA !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή