Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ-ΠΑΠΑ: "ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ..."

Πολλοί είναι εκείνοι οι πιστοί οι οποίοι όχι μόνο εκφράζουν την δυσπιστία τους αλλά και διαμαρτύρονται για τη συνάντηση του Πατριάρχη με τον πάπα λέγοντας ότι θα κηρύξουν μια δήθεν επανένωση των εκκλησιών η οποία όμως ουσιαστικά θα αποτελεί μεγαλύτερη διάσπαση και διαίρεση της Ορθοδοξίας. Υπογραμμίζουν δε ότι αυτή η επανένωση γίνεται υπό την καθοδήγηση των παγκοσμιοποιητών και των μασόνων, χωρίς μάλιστα να διστάσουν να εμπλέξουν και τον Πατριάρχη στους κόλπους της μασονίας. 
Δείτε το παρακάτω μήνυμα που λάβαμε και θα καταλάβετε:


"Εδώ και μέρες υπάρχει έντονη η φημολογία ότι κατά την επίσκεψη του Πάπα στο Φανάρι, οι 2 μασόνοι προκαθήμενοι θα κηρύξουν την "επανένωση" των 2 Εκκλησιών... 

Και ενώ διαρρέουν αυτές οι πληροφορίες, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος ανακοίνωσε ότι θα λείπει στη Γερμανία μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου! Τυχαίο; Δε νομίζω...

Με τον Ιερώνυμο στη Γερμανία, αν ο μασόνος Πατριάρχης προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, που αποσκοπεί στην ουσία στην περαιτέρω διάσπαση και διαίρεση της Ορθοδοξίας, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος όχι μόνο δεν θα μπορεί να αντιδράσει, αλλά ούτε καν να συνεδριάσει!

Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν "μουγγό" Αρχιεπίσκοπο, που συναντιέται με μασόνους και δέχεται δωρεές από αυτούς;".


Ο παραπάνω αναγνώστης, μετά το σχόλιό του μας επισύναψε και το ακόλουθο αποκαλυπτικό δημοσίευμα:

ΙΠΠΟΚΟΜΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ




Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες από την αποκάλυψη ότι κληρικοί της νεοημερολογιτικής Εκκλησίας ανήκουν στο Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών, σύμφωνα και με ομολογία ενός εξ αυτών, που ονομάζεται Στάχυς Καψής και είναι αρχιμανδρίτης.

Ο κ. Καψής απέστειλε και επιστολή προς το γνωστό "Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον", το οποίο ορθώς είχε αποδείξει με άρθρα του την άρρηκτη σχέση των Ναϊτών με τη Μασονία. Στην επιστολή του αυτή (ΕΔΩ) ο κ. Καψής προσπαθεί να αποδείξει ότι οι Ναΐτες όχι απλά δεν έχουν σχέση με τη Μασονία, αλλά ότι, ούτε λίγο, ούτε πολύ είναι και υπέρ της Εκκλησίας αφού όπως χαρακτηριστικά γράφει, αληθέστατα και προς αισχύνη όσων κατηγορούν τους Ναΐτες, αλλά κοινωνούν με τους έχοντας σχέσεις μαζί τους: "δεν θα έδειδε την ευλογία του οΟικουμενικός μας Πατριάρχης αλλά καί ούτε θα δεχόταν χρήματα βοήθειας για την αποκατάσταση των ζημιών του Μητροπολιτικού Ναού των Αθηνών ο ΜακαριώτατοςΑρχιεπίσκοπος μας κ.κ. Ιερώνυμος"

 


Όπως αναφέρει αποκαλυπτικότατα ο κ. Καψής οι Ναΐτες είναι μια "Παγκόσμια Χριστιανική Οργάνωση". Φυσικά εμείς γνωρίζουμε πως η Μασονία, οι Ναΐτες, οι Ροδόσταυροι, οι Λάιονς, οι Ρόταρυ και όλα τα παρόμοια παρακλάδια έχουν τον ίδιο σκοπό: να εξυπηρετήσουν την δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους που θα ελέγχουν οι Σιωνιστές, στο οποίο θα βασιλέψει ο επερχόμενος Μεσσίας τους (ο Αντίχριστος), ο οποίος θα έχει πολιτική και θρησκευτική εξουσία. Γι' αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένες οι παραπάνω οργανώσεις με τον Οικουμενισμό. Γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι Οικουμενιστές υπήρξαν Μασόνοι, όπως οι μολύναντες τον πατριαρχικό θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως Μελέτιος Μεταξάκης, Βασίλειος Γεωργιάδης, Αθηναγόρας Σπύρου. 
Είναι υποκρισία λοιπόν αγαπητοί κύριοι των αντιαιρετικών ιστοσελίδων να ορύεσθε κατά του κ. Καψή, όταν τα μεγάλα κεφάλια, με τους οποίους κοινωνείτε, δεν συμφωνούν στην πράξη μαζί σας, αλλά αποδέχονται όλες αυτές τις σκοτεινές αιρετικές οργανώσεις και μάλιστα χρηματοδοτούνται από αυτές!

Να, πως ο άγιος Θεός μας, φύλαξε τον πιστό λαό του, από τέτοιον μολυσμό, αφού με πρόφαση το μικρό (αλλαγή ημερολογίου το 1924) τον απάλλαξε από το μεγάλο (παναίρεση του Οικουμενισμού). Όσοι δε συνεχίζουν να κοινωνούν, εν γνώση τους, με τέτοιους προδότες της Ορθοδοξίας, ας μην παραδίδουν αντιαιρετικά μαθήματα θεωρίας, όσο στην πράξη αποδεικνύονται ιπποκόμοι των οικουμενιστών. 

3 σχόλια:

  1. Ως Ορθόδοξος διαφωνώ πλήρως με τις πρωτοβουλίες και
    την τακτική του Πατριάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι μασόνοι δημιουργούν πρόβλημα στην ενότητα και τη συνοχή της Ορθοδοξίας. Το σχίσμα μεταξύ Παλαιού και Νέου Ημερολογίου που ταλανίζει ακόμη την Εκκλησία μας ήταν το "επίτευγμα" του μασόνου Πατριάρχη Μελέτιου Μεταξάκη:
    http://grandlodge.gr/μελέτιος-β΄-μεταξάκης/

    Η μόνη λύση για να σταματήσει η διείσδυση των μασόνων στην Εκκλησία είναι να εκλέγονται οι Μητροπολίτες απευθείας από τον λαό. Ειδάλλως, οι μασόνοι Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι και Μητροπολίτες θα συνεχίσουν να βάζουν μασονάκια στις Μητροπόλεις που χηρεύουν, ώσπου να κυριαρχήσουν τελείως...

    Δείτε τι έγινε πρόσφατα στην ενθρόνιση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ Παπανικολάου, μόλις 38 ετών, όπου παραβρέθηκε όλο το πολιτικό κατεστημένο, ακόμη και ο πρωθυπουργός της χώρας, που έχει ξεχάσει κατά που πέφτει η Βουλή... Είναι προφανές ότι προορίζουν αυτόν τον "πιτσιρικά" για διάδοχο του Ιερώνυμου!

    Ο πιστός λαός πρέπει να πάρει την τύχη της Εκκλησίας στα χέρια του και να αποδοκιμάσει τους μασόνους ιεράρχες. Διακοπή κοινωνίας, απομόνωση και αποτοίχηση είναι η μόνη αντιμετώπιση γι' αυτά τα "καρκινώματα" που μολύνουν το Σώμα της Εκκλησίας. Οι μασόνοι ιεράρχες είναι λύκοι ενδεδυμένοι δέρμα προβάτου, όπως έλεγε ο αείμνηστος Απόστολος Μακράκης (1831-1905), του οποίου οι αντιμασονικοί αγώνες, τα περίφημα Μακρακικά επεισόδια διαγράφηκαν και από την Wikipedia !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως λέει και ό λαός...
    Σκύλος που γαυγίζει μην τον φοβάσαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή