Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ BEACH VOLLEY ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ! ΝΕΚΡΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ-ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!

Ένας νεκρός και δύο βαριά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που συνέβη στις 07:30 το πρωί στη Νικήτη Χαλκιδικής...

Σύμφωνα πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο οδηγός του ΙΧ επεχείρησε να βγει στην επαρχιακή οδό Νικήτης –Ν.Μαρμαρά στο ύψος του Μασούτη και συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, πλαγιομετωπικά με διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο. Στο αυτοκίνητο επέβεναν ο οδηγός και άλλα δύο άτομα, ενώ το λεωφορείο δεν μετέφερε κόσμο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας εκ των επιβαινόντων.
Μάχη για να κρατηθούν στην ζωή δίνουν δύο Έλληνες διεθνείς αθλητές του μπιτς βόλεϊ που  ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα με τον Τούρκο συνεπιβάτη τους να χάνει ακαριαία τη μάχη με τον θάνατο.
Πρόκειται σύμφωνα με το seleo, για τους Αλέξανδρο Αλεξιάδη και Στράτο Καββαδά το αυτοκίνητο τοο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη Νικήτη.
Aπό τα συντρίμια του ΙΧ ανασύρθηκε νεκρός ο συνεπιβάτης τους , ο οποίος φέρεται να είναι Τούρκος αθλητής του μπιτς βόλεϊ, ενώ ο μεν πρώτος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου στην  κι δεύτερος στο νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο στη Νικήτη Χαλκιδικής, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα, εξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σήμερα και ώρα 07.25 περίπου, στο 36,5 χλμ της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας, συγκρούστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα, με Ι.Χ. Λεωφορείο, το οποίο δεν μετέφερε επιβάτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 26χρονος επιβάτης του οχήματος και να τραυματιστούν ο οδηγός και συνοδηγός του οχήματος, ηλικίας 22 και 25 ετών, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε ελαφρά.
Οι δύο τραυματίες που επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου