Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ! Η GUARDIAN ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΧΩΡΑ!

Το ότι έχουμε εχθρούς σε όλο τον κόσμο είναι γνωστό. Το ότι οι Βρετανοί διασύρουν κάθε τόσο τη χώρα μας είναι επίσης γνωστό. Το επιβεβαιώνει η βρετανική εφημερίδα Guardian η οποία παρουσιάζει την Ελλάδα ως...ομοφοβική και ρατσιστική χώρα με επιθέσεις βίας εναντίον των ομοφυλόφιλων και μεταναστών! Θα τους απαντούσαμε απλά "αει σιχτίρ" ή "άει στο διάολο", αλλά οι δικοί μας πολιτικοί, υποτελείς στις εντολές της νεάς τάξης πραγμάτων δεν βγάζουν κιχ. Αυτοί λοιπόν που μας έβαλαν να υπογράψουμε το Δουβλίνο ΙΙ φορτώνοντάς μας με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, τώρα μας λένε και ομοφοβικούς!!! Και αυτοί που την ανωμαλία την έκαναν διαφορετική επιλογή και δικαίωμα σε αυτή, μας λένε ομοφοβικούς! 
Ιδού τι λέει το δημοσίευμα όπως παρουσιάζεται στο news247.gr
"Η ελληνική νομοθεσία υστερεί ενώ η ρατσιστική και ομοφοβική βία υπερτερεί". Αυτός είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της Guardian η οποία κάνει "επίθεση" στην ελληνική νομοθεσία σε ότι αφορά τα ζητήματα ρατσιστικής και ομοφοβικής βίας.
Η βρετανική εφημερίδα κάνει λόγο για πενιχρά αποτελέσματα στο θέμα της προστασίας των ομοφυλόφιλων και των μεταναστών παρά τον νέο αντιρατσιστικό νόμο, επικαλούμενη τα όσα ειπώθηκαν στη συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων την περασμένη εβδομάδα. Οπως τονίζει η ανταποκρίτρια της εφημερίδας, το φαινόμενο αυτό στην Ελλάδα έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας. 
Μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Δεξιοί βουλευτές έχουν αντισταθεί στην καθιέρωση νομικής προστασίας για τους ομοφυλόφιλους, παρά την ανησυχητική αύξηση των ομοφοβικών επιθέσεων στην Αθήνα, υποστηρίζοντας ότι τα μέτρα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι".
Στη συνέχεια παρατίθεται απόσπασμα από την ομιλία του βουλευτή της ΝΔ, Αναστάσιου Νεράντζη, ο οποίος είχε πει:
"Στην Ολλανδία υπάρχουν κόμματα που αναγνωρίζουν την παιδεραστία. Τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς; Υπάρχουν επίσης οίκοι ανοχής που επιτρέπουν την κτηνοβασία. Tι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς; Το σύμφωνο συμβίωσης δεν μπορεί να βρει θέση σε εμάς".
Με τη συζήτηση σε αυτά τα επίπεδα, το αποτέλεσμα του νέου νόμου στην προστασία των ομοφυλόφιλων και των μεταναστών θα είναι μικρό, τη στιγμή που οι επιθέσεις εναντίον τους αυξάνονται συνεχώς, σχολιάζει η αρθρογράφος.

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΤΗΝ GUARDIAN! ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΚΩΛΟ-ΦΥΛΛΑΔΑ GUARDIAN ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή