Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!

Δείτε τον θαρραλέο-ανένταχτο δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο που καλύπτει με βιντεοκάμερα την εκδίκαση της ένστασης κατά της συνταγματικότητας των κυβερνήσεων από το 2009-2014 που ξεκίνησε χθες στο ΣτΕ. Ζήτησαν να σταματήσει να βιντεοσκοπεί και ο δημοσσιογράφος αντέδρασε. "Την δουλειά μου κάνω όπως κι εσείς τη δική σας κύριε Πρόεδρε", απάντησε, ενώ ακούστηκε να βγει και από την αίθουσα....


Ο δημοσιογράφος τελικά κάλυψε τη συνεδρίαση με κάτω την κάμερα, χωρίς να φαίνονται δηλ πρόσωπα. Τα όσα ακούστηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης δείχνουν την προδοσία αντισυνταγματικότητας που βιώνει ο ελληνικός λαός επί 5 χρόνια. 
Δείτε το βιντεάκι:
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ταξχου(ε.α) Στέργιου Σμυρλή σχετικά με την ένσταση της Πατριωτικής Ένωσης –Ελληνικής Λαϊκής Συσπείρωσης, που εκδικάζεται σήμερα στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο

Κύριε Πρόεδρε,  κύριοι Δικαστές,
Για κάθε σκεπτόμενο Έλληνα η παρούσα δίκη είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον της Πατρίδος μας, η δε αξία της αποφάσεώς σας είναι σημαντικότερη αυτής που πάρθηκε την 28η Οκτωβρίου 1940 εναντίον του Φασιστικού Άξονα.
Όπως όλοι γνωρίζουμε η Πατρίδα μας πνέει τα λοίσθια, προσβληθείσα από τον επάρατο ιό της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η  προσβολή από τον ιό και η εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος της χώρας δεν ήσαν γεγονότα τυχαία, αλλά είχαν προσχεδιασθεί και υλοποιούνται παράλληλα.
Ο υποφαινόμενος, τελειώνοντας το 1990 την ΣΕΘΑ, είχα πάρει το πρώτο μήνυμα για την ύπαρξη σχεδίου ακρωτηριασμού της Πατρίδος μας.
Οι Κυβερνήσεις διεδέχοντο η μία την άλλη αφήνοντας το απόστημα του ονόματος της Μακεδονίας να απλώνεται, ενώ η κατάδοση του Λάλα, η παράδοση του Οτσαλάν, το έγκλημα των Ιμίων, η νομισματική μας ένωση με την αντιστοιχία 1€ ίσον με 341 δραχμές,  η απάτη του Χρηματιστηρίου, οι πανάκριβοι Ολυμπιακοί Αγώνες,  το σχέδιο ΑΝΑΝ, το σαμποτάζ στο Μαρί της Κύπρου και πολλά άλλα εγκλήματα, που ο κόσμος δεν γνωρίζει, αποτελούν δείγματα Πολιτικής διαφθοράς και Εθνικής Προδοσίας μιας Ελληνόφωνης Ελίτ, που η μοναδική της μέριμνα ήταν και συνεχίζει να είναι η συμμόρφωση στα Εθνοκτόνα σχέδια του μεγάλου αδελφού.
Έτσι φτάσαμε στην ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος αν και εγγυητής της ακεραιότητας και ανεξαρτησίας της πατρίδος, άκουσε ατάραχος από την τότε Πρόεδρο της Βουλής ότι επί των ημερών του θα μειωθούν τα σύνορα της Πατρίδος, θα περιορισθεί η Δημοκρατία κλπ.
Ουδείς Εισαγγελεύς παρενέβη να κηρύξει άκυρη την ορκωμοσία. 
Οι μεγάλες Πυρκαγιές της Πελοποννήσου, της Αττικής και η καταστροφή το 2008 της Αθήνας από τους Κοσσοβάρους απετέλεσαν τα γεγονότα που επιτάχυναν την  ανάληψη της Κυβέρνησης από τον Γεώργιο Παπανδρέου.
Η περίοδος 2009 μέχρι σήμερα αποτελεί περίοδο πρωτοφανούς προδοσίας της άρχουσας πολιτικής τάξης σε βάρος του Ελληνικού Λαού και γενικότερα του Ελληνισμού.
 Έτσι η κομματοκρατία και η συναλλαγή της μεταπολιτευτικής ξενόφερτης ολιγαρχίας εξασθένησαν τα αντισώματα του Έθνους, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, η χώρα να είναι διασωληνομένη στην εντατική και να της αφαιρούνται τα όργανα ως έχουσα υπογράψει μέσω των αντιπροσώπων της, αλλά χωρίς την έγκριση των δικών της δηλαδή του κυριάρχου Ελληνικού Λαού, το σχετικό μνημόνιο του «Δωρητού Οργάνων».
Σε πραγματικούς όρους η παρούσα κατάσταση της Χώρας έχει ως εξής:
*      Το Σύνταγμα έχει καταργηθεί και η Δικαστική Εξουσία, ως ο τρίτος πυλώνας του κράτους, είναι απούσα.
*     Το κράτος δεν λειτουργεί, η παιδεία και η Υγεία βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο
*      Η οικονομία και η ανάπτυξη βρίσκονται στον πάτο ενώ η ΑΟΖ και οι Γερμανικές οφειλές απεμπολούνται
*     Οι Τράπεζες κατέστρεψαν την Ελληνική Επιχειρηματικότητα, βοήθησαν τις γειτονικές χώρες και υπερχρέωσαν τον Ελληνικό Λαό.
*       Ο διασυρμός, η γενοκτονία του Λαού και ο εκπατρισμός του φυτωρίου του Έθνους συνεχίζεται.
*       Τα ΜΜΕ τρομοκρατούν τον Λαό, αποκρύβουν την αλήθεια και εξυπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στην υλοποίηση του εθνοκτόνου έργου της.
*        Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και τις Τράπεζες ξεπουλούν τον πλούτο της Πατρίδος.
*       Πράκτορες, Ισλαμοφασίστες και παρακράτος απειλούν την ασφάλεια της Χώρας.
*       Η Ακαδημαϊκή και Πανεπιστημιακή Κοινότητα βρίσκονται σε λήθαργο.
*       Η εξωτερική μας Πολιτική είναι προδοτική, παραχωρώντας τα πάντα στους πάντες. Εδώ ακριβώς δικαιώνεται ο νυν Υπουργός Εξωτερικών, όταν ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης, καταργώντας το Α’ΣΣ, είπε ότι η Άμυνα της Χώρας θα εξασφαλισθεί με την σωστή Εξωτερική μας πολιτική, δηλαδή θα παραδώσουμε Γη και Ύδωρ και θα καταργήσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις.
*       Τα Εθνικά θέματα είναι όλα ανοιχτά. Η Κυπριακή και η Ελληνική ΑΟΖ ευθέως απειλούνται από τον κουμπάρο, τον Ερντογάν, ενώ ο τρίτος Βαλκανικός πόλεμος, αυτή τη φορά ως αποτέλεσμα μεταβολής των γεωπολιτικών εξελίξεων (π.χ. σύμπτωση αλυτρωτικών επιδιώξεων γειτόνων με συμφέροντα Μ. Δυνάμεων στην περιοχή)  είναι σχεδόν βέβαιος.
*       Οι Ένοπλες Δυνάμεις, το καμάρι του Έθνους, που επί σαράντα χρόνια αποτελούν τον σάκο του Μποξ των διαπλεκομένων κομμάτων και των προδοτικών ΜΜΕ, αδυνατούν σήμερα να εξασφαλίσουν την Εθνική Άμυνα της Χώρας γιατί οι κομματικές ηγεσίες τους ταυτίσθηκαν με τις προδοτικές Κυβερνήσεις, που επιδιώκουν τη διάλυση τους και τον διαμελισμό της Ελλάδος.
Κύριοι Δικαστές,
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Ελλάδα είναι στο προθάλαμο του πολέμου, και θα έπρεπε οι πολεμικές προετοιμασίες, το ηθικό του Λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων, η Παλλαϊκή Άμυνα, τα πολεμικά αποθέματα και το υλικό ψυχολογικών επιχειρήσεων κατά των αντιπάλων να βρίσκονται σε επάρκεια.
Αντ’ αυτών τα προδοτικά ΜΜΕ συνεχίζουν να αποκοιμίζουν και να διαφθείρουν τον Ελληνικό Λαό, οι παρελάσεις να είναι μόνο για τους επισήμους, η ξενόφερτη ΝΕΡΙΤ να έχει αλλεργία με τον Εθνικό Ύμνο και οι γαλιάντρες της Παγκοσμιοποίησης να προσπαθούν ακόμη να με πείσουν ότι οι γονείς μου από τη Σμύρνη το 1922  μετά από μία ωραία εκδρομή απεφάσισαν να μείνουν στην Αθήνα
Οι ένοπλες δυνάμεις προπαρασκευάζονται για πόλεμο. Πόλεμος για τους πολεμιστές σημαίνει θάνατος. Όταν ο πολεμιστής πεθαίνει για την πα­τρίδα, την μάνα, την αδελφή, για τους τάφους των προγόνων, τότε ο θάνατος αυτός βραβεύεται με την αθανασία του. Ο πολεμιστής είναι τετιμημένος. Έτσι θεωρείται σε όλες τις ευϋπόληπτες και αξιοβίωτες πολιτείες.
Όπου οι ένοπλες δυνάμεις δεν χαίρουν της αναλόγου εκτιμήσεως και όπως στην περίπτωση της Ελλάδος όπου προσβάλλονται δια των ΜΜΕ με σκοπό να εξυπηρετήσουν ξένα προς την Ελληνική ηθική αντίληψη και συ­ναίσθηση του πρέποντος συμφέροντα, τότε το μέλλον της χώρας διαφαίνεται αβέβαιον.
Η σημερινή πολιτική ηγεσία είναι ανάλγητη, βουτηγμένη στα σκάνδαλα και στη μειοδοσία, ανίκανη και άκρως επικίνδυνη. Τα ΜΜΕ στην Ευρώπη, με την ανοχή της κυβέρνησης, έχουν δημιουργήσει μία τελείως απαξιωτική εικόνα για τον μισητό Έλληνα που η εξαφάνισή του από προσώπου γης, θα ήταν μία σωστή ενέργεια για την πεπολιτισμένη Ευρώπη των παιδόφιλων, κτηνοβατών και αιμομιχτών.
Κύριοι Δικαστές αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων, σας δίδεται η ευκαιρία να σώσετε την Ελλάδα και να φέρετε την Δημοκρατία. Σας δίδεται η ευκαιρία να εξιλεωθείτε για την ανοχή ή και συμμετοχή σας σε αυτό το αρρωστημένο κομματοκρατούμενο ανθελληνικό σύστημα, με το να καθαρίσετε το απόστημα, απομακρύνοντας αυτούς που έβλαψαν θανάσιμα την Ελλάδα.  
Ο Λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι μαζί σας, για ένα νέο Μαραθώνα, που  θα σώσει την Πατρίδα  μας και την ανθρωπότητα από τις ανταγωνιστικές αγορές των κερδοσκόπων και των εμπόρων των Εθνών, από τον Μεσαίωνα που άρχισε.
Ευαισθητοποιημένοι, υπεύθυνοι και ώριμοι Έλληνες πολίτες ενώνονται διεκδικητικά για να υποδείξουν αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν τα εχέγγυα να οδηγήσουν τον Ελληνισμό στη συμπαντική του αποστολή.
 Ο καθένας οφείλει να πράττη εφ’ ω ετάχθη, γιατί τότε μόνο θα έχουμε εκπληρώσει τον όρκο που δώσαμε.
 Ο Θεός της Ελλάδος μαζί σας.
Για την Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση
 Σμυρλής Στέργιος
Ταξχος(ε.α)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου