Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝ ΨΥΧΡΩ! Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η σημερινή επίθεση αλλοδαπού με καλάσνικοφ μέσα σε μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά, δεν πρέπει να περάσει ως μεμονωμένο γεγονός. Η εφημερίδα μας έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και με συνέντευξη ιερέα ο οποίος έχει μιλήσει για εκατομμύρια λαθρομετανάστες οι περισσότεροι από τους οποίους είναι οπλισμένοι και περιμένουν το σύνθημα για να εξαπολύσουν ασύμμετρες επιθέσεις μέσα στις πόλεις της Ελλάδος. Δείτε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξη

Το σημερινό μακελειό που λέγεται ότι έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας δεν πρέπει να απομονωθεί ως τέτοιο συμβάν. Ο αλλοδαπός κακοποιός μπορεί να παλάβωσε για τα μάτια μιας γυναίκας αλλά το καλάσνικοφ το είχε για άλλο σκοπό. Το είχε έτοιμο για να γαζώσει...


τον κόσμο όταν θα λάβει το σύνθημα για τις ασύμμετρες επιθέσεις εντός της Αθήνας-Πειραιά. Η Αστυνομία αν το απομονώσει ως τυχαίο, μεμονωμένο συμβάν, χωρίς περαιτέρω προεκτάσεις, θα κάνει μέγα λάθος. 
Οι αλλοδαποί από Αλβανία ή και οι τζιχαντιστές είναι οπλισμένοι και θα σπέρνουν τον θάνατο μέσα στην Ελλάδα. Υπολογίζεται ότι μόνον από την Χίο περνούν 45.000 λαθρομετανάστες κάθε χρόνο μέσα στην Ελλάδα. Φαντασθείτε τι γίνεται από τα άλλα νησιά. Η Ελλάδα κατακτάται από επικίνδυνους αλλοδαπούς!  
Η Τουρκία έχει συννενοηθεί με την Αλβανία να επιτεθεί στη χώρα μας από τον Αυλώνα. Το γνωρίζουν και στην κυβέρνηση αλλά δεν ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν σε μια τέτοια περίπτωση. Οι Τούρκοι-Αλβανοί δεν θα επιτεθούν με ορθόδοξο τρόπο. Έχουν εντός της χώρας μας και τους δικούς τους οπλισμένους για να κάνουν κόλαση κάθε πόλη, κάθε στενό, κάθε σπίτι! 
Ο κόσμος πρέπει να προσέχει...
Δεν είμαστε τρομολάγνοι. Όπως βλέπετε, μέρα με τη μέρα δικαιωνόμαστε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου